Hľadám odporúčania na dobrý internát v Banskej Bystrici
Ahojte, pôjdem na strednú do Banskej Bystrice a potrebovala by som si nájsť nejaký dobrý internát. Nemáte nejaké odporúčania? Pretože ja som hľadala, a na všetkých internátoch mi ukazujú zlé recenzie...
@miroslavamazikova Na Havranskom 3 bývala moja dcéra počas štúdia na Murgaške. Už je aj zrenovovany.
@miroslavamazikova skus pozriet internat Havranske, roky to byval najlepsi stredoskolsky internat v BB, zvykli tu byvat studenti obchodnej akademie a zopar z gymnazia. Teraz neviem, aka je skladba studentov momentalne.
Resp. stredna odborna skola na Banosi internat, tak by mohol byt pekny, dost vela investuju posledne roky do vybavenia skoly, tak mozno aj internat bude dobre vybaveny. Na aku skolu ides?
@lenka_da Na Strednú zdravotnú
@lenka_da Na Strednú zdravotnú
@miroslavamazikova intrak havranske je ku zdravotke dostupny aj peso

@miroslavamazikova skus pozriet internat Havranske, roky to byval najlepsi stredoskolsky internat v BB, zvykli tu byvat studenti obchodnej akademie a zopar z gymnazia. Teraz neviem, aka je skladba studentov momentalne.
Resp. stredna odborna skola na Banosi internat, tak by mohol byt pekny, dost vela investuju posledne roky do vybavenia skoly, tak mozno aj internat bude dobre vybaveny. Na aku skolu ides?