Je v B. Bystrici nejaké miesto, kde sa dá opaľovať?
Ahojte, divná otázka, ale je v rámci BB nejaké miesto okrem kúpaliska kam sa chodíte normálne opaľovať? Proste si ľahnúť niekde na slnko ako napriklad v Žiline je park, kde bežne chodia ľudia len tak sa opaľovať 😄 pristahovali sme sa sem a nepoznam to tu este az tak. A na kupalisko si platit vstup viackrát tyzdenne mi pride dost .... Vdaka za normalne odpovede!
Neviem v ktorej časti bývaš, ale nad Sasovou na lúkach sa bežne opaľujú ľudia na deke. Podľa mňa omnoho lepšie ako v parku, kde sa prechádza dosť ľudí.
@matabb73 super, dakujem velmi, a kde presne su tie luky, nad akou ulicou alebo tak? Presne skor taketo odlahle nieco by som chcela, kde neni tolko ludi.. V Radvani byvam
Ahoj, v Radvani na kopci za cintorinom sa zvyknú opaľovať ľudia je tam parádny výhľad a klud
Lúky sú nad sásovou, nad Pieninskou, alebo nad Tatranskou, prípadne ešte je pekne miesto sasovska dolina, tam je aj malé jazierko, ohniská, stoli...

Park SNP pod pamätníkom.. v strede je obrovska travnata plocha kde majú ľudia bezne deky a piknik alebo kľudne opaľovanie