icon

Kde berú nové pacientky na gynekológii v Banskej Bystrici?

20. máj 2020

Poradíte prosím kto berie nové pacientky? Vďaka

imany
20. máj 2020

V novamede kamodova 🙂

obcanka123
28. máj 2020

@imany aká je?

imany
29. máj 2020

@obcanka123 velmi mila vsetko vysvetlí co potrebujes .
Ja som s nou spokojná .

autor
2. jún 2020

@imany mňa odtiaľ vyhodili, že to nie je dr. prvého kontaktu. Aké pacientky berie? Vďaka

imany
2. jún 2020

No toto som nikdy nepocula .
Ja som tehotná ako som zistila ze som tehu tak som si tam zavolala povedala som ze som tehu ze nemam lekra a objednali ma .

autor
2. jún 2020

@imany a mňa od tiaľ dnes vyhodila voľajaká paní v bielom. Som povedala, že idem registrovať, chcela som len formulár vypísať, poslala ma preč

imany
3. jún 2020

Nebola to sestricka tak pri sebe mensia ?
Najlepšie je ked si tam zavolate
Na stránke maju aj formulár tak si to vypiste .

autor
4. jún 2020

@imany áno, menšia pri tele, volala som tam deň pred tým, s paní čo som volala povedala, že áno, berú, že mám prísť podpísať registráciu a potom to to, no divný prístup, nepochopila som ale ďakujem za radu, ja sa k paní doktorke dotlačím 😎

imany
4. jún 2020

No ona je taka nepríjemná ako sa s nou rozviedol manzel tak ostala nepríjemná 🙈.
Ja si ju nevšímam 😂 su dni ked je milá ale len málokedy 🙄😀

autor
5. jún 2020

@imany tak snáď ju to prejde, pôsobí sympaticky

mirka136
5. jún 2020

Dohodu treba podpísať na recepcii, kde sa objednáva. Sestrička je občas nepríjemná (nesmiete sa dať), ale pani doktorka je skvela, milá, trpezlivá.

petina1986
7. jún 2020

@imany ja tam tiež chodím, ale na ňu nemá nikto dobré slovo. Ale pani doktorka je skvelá

petina1986
7. jún 2020

Ja som vypisovala formulár oproti u gynekológa Macejka, ona patrí pod neho, tam je aj zlata sestrička. Pani doktorka by mala vymeniť sestričku, každý sa na ňu sťažuje kto tam ide. Nič si z nej netreba robiť...