Kde berú nové pacientky na gynekológii v Banskej Bystrici?
Poradíte prosím kto berie nové pacientky? Vďaka
@imany aká je?
@obcanka123 velmi mila vsetko vysvetlí co potrebujes .
Ja som s nou spokojná .
@imany mňa odtiaľ vyhodili, že to nie je dr. prvého kontaktu. Aké pacientky berie? Vďaka
No toto som nikdy nepocula .
Ja som tehotná ako som zistila ze som tehu tak som si tam zavolala povedala som ze som tehu ze nemam lekra a objednali ma .
@imany a mňa od tiaľ dnes vyhodila voľajaká paní v bielom. Som povedala, že idem registrovať, chcela som len formulár vypísať, poslala ma preč
Nebola to sestricka tak pri sebe mensia ?
Najlepšie je ked si tam zavolate
Na stránke maju aj formulár tak si to vypiste .
@imany áno, menšia pri tele, volala som tam deň pred tým, s paní čo som volala povedala, že áno, berú, že mám prísť podpísať registráciu a potom to to, no divný prístup, nepochopila som ale ďakujem za radu, ja sa k paní doktorke dotlačím 😎
No ona je taka nepríjemná ako sa s nou rozviedol manzel tak ostala nepríjemná 🙈.
Ja si ju nevšímam 😂 su dni ked je milá ale len málokedy 🙄😀
@imany tak snáď ju to prejde, pôsobí sympaticky
Dohodu treba podpísať na recepcii, kde sa objednáva. Sestrička je občas nepríjemná (nesmiete sa dať), ale pani doktorka je skvela, milá, trpezlivá.
@imany ja tam tiež chodím, ale na ňu nemá nikto dobré slovo. Ale pani doktorka je skvelá
Ja som vypisovala formulár oproti u gynekológa Macejka, ona patrí pod neho, tam je aj zlata sestrička. Pani doktorka by mala vymeniť sestričku, každý sa na ňu sťažuje kto tam ide. Nič si z nej netreba robiť...

V novamede kamodova 🙂