Kde nájsť stylistku v Banskobystrickom kraji?
Baby, chcela by som si najst stylistku, ktorá mi pomôže zostaviť šatník. Som uz zúfalá z toho ze mam kopu veci, stale nosim dookola to isté a rano pri skrini zúfalstvo ze nemam co na seba. Kde taku babu najst? Banskobystrický kraj
@anonym_autor https://www.instagram.com/k.a.t.k.a.k.a?igsh=MW...
Na instagrame. Ja sledujem jednu cesku z brna- a casto mi padne sanka - teda skoro vzdy- da sa u nej a nakupit, a termin sa dohaduje dopredu- asistentky zistuju typ postavy, velkost, styl..... a je to krasa. Vravela som muzovi ze si poprosim od jeziska termin na jar- uz si musim obnovit satnik a nebavi ma behat po obchofoch, ci eshopoch a stale nahanat postu/ kurierov
Nechcem z instagramu, chcem reálnu zenu ktora pôjde ku mne domov do šatníka, na nákupy a poradi mi
@zuzinka888 áno, za 1000€ len konzultácia + musíš nakúpiť za ďalsích 1500.. či také nejaké šialené ceny tam má…
nejaká kamoška čo sa ti páči ako sa oblieka?
Nechcem z instagramu, chcem reálnu zenu ktora pôjde ku mne domov do šatníka, na nákupy a poradi mi
@anonym_autor tu čo som ti ja poslala to robi ,zaplatíš si a pôjde s tebou na nákup,ty z instagramu,si mysliš ,že tie z instagramu čo robia
Ja mam skor inu skusenost. Ak sa niekto nevie obliect, tak mu nikto nepomoze, to sa neda naucit. Musela by sa mu ta osoba o satnik starat stale. Je to jednoducho v cloveku. Ja to ma tak, ak sa niekto z mojich blizkych chce dobre obliect, idem s nim aj 100x, on ide nasledne bezo mna 101krat a kupi zasa nieco, co je mimo misu. Jednoducho to nema v sebe. Ved kazdy nemoze byt dobry vo vsetkom
@anonym_a16729 možno pojdeš aj na 101-vý raz 😉... ale áno, mám rovnakú skúsenosť ...
kamoškám čo som posunula svoje veci, alebo som bola s nimi kupovať - že ony by si to v živote samé nekúpili... jednej kamošky muž mi odkázal, že ona už bude iba so mnou chodiť nakupovať (samozrejme že nechodíme, ale proste aj mužovi sa to páčilo...)
@anonym_a16729 možno pojdeš aj na 101-vý raz 😉... ale áno, mám rovnakú skúsenosť ...
kamoškám čo som posunula svoje veci, alebo som bola s nimi kupovať - že ony by si to v živote samé nekúpili... jednej kamošky muž mi odkázal, že ona už bude iba so mnou chodiť nakupovať (samozrejme že nechodíme, ale proste aj mužovi sa to páčilo...)
@biba_18 tak škoda ze si pre mna z daleko, zobrala by som ta so sebou 😂

@anonym_autor na instagrame