icon

Kde nájsť stylistku v Banskobystrickom kraji?

18. nov 2025

Baby, chcela by som si najst stylistku, ktorá mi pomôže zostaviť šatník. Som uz zúfalá z toho ze mam kopu veci, stale nosim dookola to isté a rano pri skrini zúfalstvo ze nemam co na seba. Kde taku babu najst? Banskobystrický kraj

domiklik
18. nov 2025

@anonym_autor na instagrame

zuzinka888
18. nov 2025

Na instagrame. Ja sledujem jednu cesku z brna- a casto mi padne sanka - teda skoro vzdy- da sa u nej a nakupit, a termin sa dohaduje dopredu- asistentky zistuju typ postavy, velkost, styl..... a je to krasa. Vravela som muzovi ze si poprosim od jeziska termin na jar- uz si musim obnovit satnik a nebavi ma behat po obchofoch, ci eshopoch a stale nahanat postu/ kurierov

autor
18. nov 2025

Nechcem z instagramu, chcem reálnu zenu ktora pôjde ku mne domov do šatníka, na nákupy a poradi mi

biba_18
18. nov 2025

@zuzinka888 áno, za 1000€ len konzultácia + musíš nakúpiť za ďalsích 1500.. či také nejaké šialené ceny tam má…

biba_18
18. nov 2025

nejaká kamoška čo sa ti páči ako sa oblieka?

minenkaa
19. nov 2025
@anonym_autor

Nechcem z instagramu, chcem reálnu zenu ktora pôjde ku mne domov do šatníka, na nákupy a poradi mi

@anonym_autor tu čo som ti ja poslala to robi ,zaplatíš si a pôjde s tebou na nákup,ty z instagramu,si mysliš ,že tie z instagramu čo robia

anonym_a16729
19. nov 2025

Ja mam skor inu skusenost. Ak sa niekto nevie obliect, tak mu nikto nepomoze, to sa neda naucit. Musela by sa mu ta osoba o satnik starat stale. Je to jednoducho v cloveku. Ja to ma tak, ak sa niekto z mojich blizkych chce dobre obliect, idem s nim aj 100x, on ide nasledne bezo mna 101krat a kupi zasa nieco, co je mimo misu. Jednoducho to nema v sebe. Ved kazdy nemoze byt dobry vo vsetkom

biba_18
19. nov 2025

@anonym_a16729 možno pojdeš aj na 101-vý raz 😉... ale áno, mám rovnakú skúsenosť ...
kamoškám čo som posunula svoje veci, alebo som bola s nimi kupovať - že ony by si to v živote samé nekúpili... jednej kamošky muž mi odkázal, že ona už bude iba so mnou chodiť nakupovať (samozrejme že nechodíme, ale proste aj mužovi sa to páčilo...)

autor
19. nov 2025
@biba_18

@anonym_a16729 možno pojdeš aj na 101-vý raz 😉... ale áno, mám rovnakú skúsenosť ...
kamoškám čo som posunula svoje veci, alebo som bola s nimi kupovať - že ony by si to v živote samé nekúpili... jednej kamošky muž mi odkázal, že ona už bude iba so mnou chodiť nakupovať (samozrejme že nechodíme, ale proste aj mužovi sa to páčilo...)

@biba_18 tak škoda ze si pre mna z daleko, zobrala by som ta so sebou 😂