icon

MUDr. Krajčírová Dagmar - psychiatria

11. aug 2023

Dobre ráno, chodíte niekto k tejto pani doktorke? Ste spokojné? Poprípade viete mi odporučiť niekoho dobrého v BB a okolí? Ďakujem

banbys18
12. aug 2023

Malo by isť o staršiu dr. v dôchodkovom veku. Osobnù skùsenosť však nemàm.

cipkes
29. aug 2024

Sedemdesiatnička, chodím k nej 20 rokov. Odborníčka na závislosti a 100% profesionálka. Mne pomohla veľmi (zbaviť sa závislosti). Hovorí sa, že jej metódy mali 65% úspešnosť, čo je v tejto branži obrovské číslo. Klientelu má z celého Slovenska. Chodia za ňou ľudia od Bratislavy až po Prešov.

barbie558
4. dec 2024

Prosim vas nate na nu kontakt?

cipkes
5. dec 2024

@barbie558 - 0903901879

lucinka1104
24. feb 2025

@cipkes Dobrý deň, prosím Vás to je súkromný mobil?

cipkes
24. feb 2025

To neviem, treba skúšať viackrát, lebo niekedy neznáme čísla nedvíha...

lara987654
24. júl 2026

Moja skúsenosť s touto psychiatričkou bola pre mňa ako pacienta s podozrením na C-PTSD veľmi nepriaznivá a v niektorých momentoch retraumatizujúca.

1. Komunikácia a prístup:
– tón rozhovoru pôsobil konfrontačne, miestami ako výsluch, čo pri pacientoch s traumou zvyšuje aktiváciu
– časté prerušovanie a nedostatočný priestor na vyjadrenie viedli k pocitu nepochopenia a obhajovania sa
– spochybnenie dôvodu urgentného vyšetrenia bolo pre mňa veľmi stresujúce
– použitie metafory o „scvrknutom mozgu“ v súvislosti s liečbou som vnímala ako zhadzujúce

2. Trauma‑informed prax:
– neboli zohľadnené moje jasne pomenované spúšťače
– reakcie a tón lekárky zvyšovali moju aktiváciu namiesto jej znižovania
– chýbala empatia a porozumenie špecifikám CPTSD

3. Klinický záznam:
– zápis bol nepresný a neodrážal obsah rozhovoru
– niektoré výroky boli vytrhnuté z kontextu

4. Incident, komubnikácia so sestrou:
– pri žiadosti o vydanie správy mi sestra telefonicky odmietla poskytnúť informáciu a ukončila hovor
– po krátkom čase mi sestra volala späť a správu nakoniec vydala
- celkovo nepríjemná komunikácia od začiatku

Celkové hodnotenie:
Pre pacienta s traumou môže byť takýto štýl komunikácie a prístupu veľmi zaťažujúci. Moja skúsenosť bola negatívna a neodporúčam túto ambulanciu pacientom, ktorí potrebujú trauma‑informed prístup.

autor
25. júl 2026
@lara987654

Moja skúsenosť s touto psychiatričkou bola pre mňa ako pacienta s podozrením na C-PTSD veľmi nepriaznivá a v niektorých momentoch retraumatizujúca.

1. Komunikácia a prístup:
– tón rozhovoru pôsobil konfrontačne, miestami ako výsluch, čo pri pacientoch s traumou zvyšuje aktiváciu
– časté prerušovanie a nedostatočný priestor na vyjadrenie viedli k pocitu nepochopenia a obhajovania sa
– spochybnenie dôvodu urgentného vyšetrenia bolo pre mňa veľmi stresujúce
– použitie metafory o „scvrknutom mozgu“ v súvislosti s liečbou som vnímala ako zhadzujúce

2. Trauma‑informed prax:
– neboli zohľadnené moje jasne pomenované spúšťače
– reakcie a tón lekárky zvyšovali moju aktiváciu namiesto jej znižovania
– chýbala empatia a porozumenie špecifikám CPTSD

3. Klinický záznam:
– zápis bol nepresný a neodrážal obsah rozhovoru
– niektoré výroky boli vytrhnuté z kontextu

4. Incident, komubnikácia so sestrou:
– pri žiadosti o vydanie správy mi sestra telefonicky odmietla poskytnúť informáciu a ukončila hovor
– po krátkom čase mi sestra volala späť a správu nakoniec vydala
- celkovo nepríjemná komunikácia od začiatku

Celkové hodnotenie:
Pre pacienta s traumou môže byť takýto štýl komunikácie a prístupu veľmi zaťažujúci. Moja skúsenosť bola negatívna a neodporúčam túto ambulanciu pacientom, ktorí potrebujú trauma‑informed prístup.

@lara987654 tiez som k nej nakoniec išla a bolo to cele zle. Pani doktorka sa metodami, diagnostikou a navrhom liečby zasekla niekde v osemdesiatych rokoch. Rok som k nej chodila a bolo to uplne k ničomu. Skoro ma nepustila k slovu, liecba bola neefektivna a stale sa snazila liecit mi uzkosti ktore som nemala a jedine riesenie neefektivnej liecby bolo donekonecna mi zvysovat davky liekov ktore prekvapivo nezaberali. Potom povedala ze najlepsie by pre mna bolo keby idem rovno do liečebne. Našťastie mam noveho psychiatra, ktory mi z tej mizerie pomohol a behom dvoch navstev som bola ako vymenená. Keby sa liečim dalej pri nej asi by som v tej liečebni fakt skoncila