Najlepšie reštaurácie v Banskej Bystrici
Ahoj. S mužom ideme prvý krát do Banskej Bystrice na 2 denný výlet. Vedeli by ste nám poradiť dobré raňajky obed a večeru ( reštaurácie), chutné a kde nenecháme moc peňazí. Jedno jedlo by mohlo byť burger ( najlepšie nejaký pub zameraný primárne na burgre) Ďakujem
Reštaurácia "Davaj het" majú skvelé burgre
@anonym_autor ahoj, my sme boli v BB pred dvomi týždňami. Obedovali sme v Yalla habibi, jedlo bolo výborné, ale teda porcia cca 20 eur, Bernardov dvor bol zatvorený. Davaj het nám odporučil známy, ale tam sme neboli. Na kávu a zákusok chodíme, keď sme v BB, do Moja srdcovka, hoci tiež ceny dosť vysoké, za veternik 5,60 je podľa mňa dosť. Ale chuti nám tam a aj zmrzlina. Na večeru sne si vzali pizzu z Pizzalino. Raňajky poradiť neviem, to sme si urobili svoje na apartmáne
Som ranajkaren ( namestie ranajky), mysho (partizanska cesta,ranajky) kut 21 (obed,vecera namestie), yalla habibi (namestie vecera), mamma mia zvolenska cesta ( obed,vecer), regal burger ( horna ulica v blizkosti namestia), soho ( obed,vecera namestie) , nha be ( obed -tezbica namestie) , mlsna kava ( kava,vedla je hned aj cukraren -trznica namestke ) langone pizza ( trznica ,namestie)
Raňajky - Chlieb a láska. Obed - Bernardov dvor, U richtára, Bystrická klubovňa. Burger - Street food. Za mňa oveľa chutnejši ako Dávaj Het.
@anonym_autor ranajky Chlieb a láska, burger Streetfoodie

@anonym_autor Bernardov Dvor,Červený rak,Bistro Soho na námestí su aj červený rak