Otvorené obchody s detskými potrebami

miskafilipkovab
27. feb 2021

Ahojte, neviete o tom ze su niekde otvorene obchody s detskymi potrebami? Tu v bb. Autosedacky, postielky a s inými potrebami. Ked som hladala vhodnu autosedacku pre staršieho tak mi bolo povedane tu na MK ze su nejake otvorene. Ale ja sa absolutne neviem dopatrat po jedinom otvorenom obchode. Dakujem vam.

sandra151
27. feb 2021

Tuším Brendon a Aladdin

miskafilipkovab
autor
27. feb 2021

@sandra151 Brendon nie je iba v BA?

slavkadi
27. feb 2021

My sme autosedacku vybrali na slovlenka.sk, su aj na fb, pani je z Brezna, je velmi ochotna, poradi. Kurier doprava zadarmo.

leniel
27. feb 2021

@miskafilipkovab predajne by mali fungovat ako vydajne, tovar sa da objednat telefonicky a ist prevziat. Na sedacku ale odporucam stranku detivaute.sk, pani ma skvely prehlad a dobre poradi.

miskafilipkovab
autor
27. feb 2021

@slavkadi baby sedacku sme kupili tento tyzden ale teraz by som chcela lehatko dake som chcela poobzerat. Neviem si dako vybrat uz niekolko mesiacov..
@leniel ja viem ze su iba ako vydajne ale doslova mi pisali ze sa da uz aj normalne na predajne. Len neviem kde, ktore.

slavkadi
27. feb 2021

@miskafilipkovab v slovlenka majú rôzny detský tovar, aj lehátka, pani mi vravela, že nie je problém aj vyskúšať, keď som sa pýtala na autosedačku, fungujú ako výdajňa, ale vie to prichystať a môže sa prísť vyskúšať po dohode. Tak podľa mňa takto funguje väčšina obchodov.

miskafilipkovab
autor
27. feb 2021

@slavkadi akurat mi pisala znama ze tiez daky obchod takto ponuka. Ako pises ty 😌dalujem krasne