icon

Platí sa za epidurál v nemocnici Banská Bystrica?

nataly1405
25. júl 2025

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať mamičiek ktoré v blízkej minulosti rodili v Ruzveltke, platili ste niečo za epidural?

sara07
25. júl 2025

poplatok za epidural bol síce zrušený ale aj tak platíš 155€ za nadštartné anestéziologické výkony, pozri si cennik, , aj web stránku treba príst vopred a na podpisanie suhlasu a poučenie , bez neho ti nedaju epd.

nataly1405
autor
26. júl 2025
@sara07

poplatok za epidural bol síce zrušený ale aj tak platíš 155€ za nadštartné anestéziologické výkony, pozri si cennik, , aj web stránku treba príst vopred a na podpisanie suhlasu a poučenie , bez neho ti nedaju epd.

@sara07 ďakujem

mrazicka0972
26. júl 2025

Na poučenie ísť treba ale rodila som 2018, 2020 a 2024 a ani raz som nič neplatila

nataly1405
autor
26. júl 2025
@mrazicka0972

Na poučenie ísť treba ale rodila som 2018, 2020 a 2024 a ani raz som nič neplatila

@mrazicka0972 tak už som z toho úplne mimo, lebo niekde píšu že sa za platí, niekde píšu že že nemocnice ktoré sú pod ministerstvom zdravotníctva tak sa neplatí tak som jeleň z toho… do pôrodu mám síce ešte pár mesiacov ale zaujímalo ma ako to teda je ale je fajn dozvedieť sa že treba ísť skôr na poučenie

anonym_6b3eb0
26. júl 2025
@nataly1405

@mrazicka0972 tak už som z toho úplne mimo, lebo niekde píšu že sa za platí, niekde píšu že že nemocnice ktoré sú pod ministerstvom zdravotníctva tak sa neplatí tak som jeleň z toho… do pôrodu mám síce ešte pár mesiacov ale zaujímalo ma ako to teda je ale je fajn dozvedieť sa že treba ísť skôr na poučenie

@nataly1405 ja som síce rodila sekciami, ale sestra ani kamarátky neplatili nič. Na poučení boli , ale neplatili ani cent ani jedna. Skús skupiny na FB maminky a ockovia z BB , tam dostaneš isto odpovede aktuálne.

klementa123
Autor odpoveď zmazal
nataly1405
autor
26. júl 2025
@klementa123
Odpoveď bola zmazaná

@klementa123 ďakujem všetkým za odpovede 🙂

sara07
26. júl 2025
@nataly1405

@klementa123 ďakujem všetkým za odpovede 🙂

@nataly1405 však zavolaj na oddelenie a priamo sa spýtaj
ty za epidural neplatíš
platíš iné poplatky spojene s epi ...aj tak tam musiš ist na to poučenie

mrazicka0972
26. júl 2025
@sara07

@nataly1405 však zavolaj na oddelenie a priamo sa spýtaj
ty za epidural neplatíš
platíš iné poplatky spojene s epi ...aj tak tam musiš ist na to poučenie

@sara07 to sú aké prosím ? Lebo nič s tým spojené som neplatila 😃 a je otázne či ho autorka vôbec stihne. Ja som raz stihla, druhýkrát som nestihla, rovno som rodila a tretíkrát som sa vykašľala ísť na poučenie, že to už dám aj bez toho. A čo poznám aj z okolia tak nik nič neplatil žiadne poplatky spolojené s epi

katarina_kat
26. júl 2025

neplatí

karolinakk
30. júl 2025
@sara07

@sara07 prečo zavadzate? Mala som epidural a nič taketo som neplatila

sara07
30. júl 2025
@karolinakk

@sara07 prečo zavadzate? Mala som epidural a nič taketo som neplatila

@karolinakk maju to v ceníku majú , pozri si web stránku , je to scren z toho
máš ist na oddelenie na pokec , máš .. ja za to nemôžem že tam maju napísané že bez toho to nejde a tu napíšu baby ale ide aj bez papiera

napísala som jej aby si to overila ,nevidávam to za 100% informáciu ,tak nechápem tvojej reakcie
viac nemám k tomu čo dodat

snif
30. júl 2025

@nataly1405 ja som bola pocas tehotenstva na pouceni, a po porode s epi som neplatila nic 👍 aj vravela dr co viedla poucenie, ze sa nic neplati. Rodila som 2 tyzdne dozadu.

luliu
30. júl 2025
@sara07

@karolinakk maju to v ceníku majú , pozri si web stránku , je to scren z toho
máš ist na oddelenie na pokec , máš .. ja za to nemôžem že tam maju napísané že bez toho to nejde a tu napíšu baby ale ide aj bez papiera

napísala som jej aby si to overila ,nevidávam to za 100% informáciu ,tak nechápem tvojej reakcie
viac nemám k tomu čo dodat

@sara07 ona sa pýta na skúsenosť, ktorú ty zjavne nemáš, tak načo odpovedas? Iné zjavne skúsenosť majú a neplatili nič.....

sara07
30. júl 2025
@luliu

@sara07 ona sa pýta na skúsenosť, ktorú ty zjavne nemáš, tak načo odpovedas? Iné zjavne skúsenosť majú a neplatili nič.....

@luliu známa platila v bb , ale to bolo zrejme pred tým dátum
ak máš potrebu štekat skus nasmerovat energie niekam inam, a nie natahovat sa doslova o niečom ako je toto , to fakt si na tom tak zle ?

nataly1405
autor
31. júl 2025
@snif

@nataly1405 ja som bola pocas tehotenstva na pouceni, a po porode s epi som neplatila nic 👍 aj vravela dr co viedla poucenie, ze sa nic neplati. Rodila som 2 tyzdne dozadu.

@snif ďakujem a ako skoro pred termínom pôrodu treba ísť na poučenie? Nejaký mesiac pred alebo?

snif
31. júl 2025
@nataly1405

@snif ďakujem a ako skoro pred termínom pôrodu treba ísť na poučenie? Nejaký mesiac pred alebo?

@nataly1405 v podstate je jedno kedy, byva to tusim kazdy stvrtok o 13tej, v takej miestnosti pred porodnymi salami. Ja som bola uz asi v 7 mesiaci, kym nebolo teplo a nemala som najvacsie brucho, lebo som tusila ze posledne dva mesiace pre mňa budu peklo 😃 a dobre som spravila. Ale môžeš hocikedy 🙂

dena17
24. aug 2025

@nataly1405 Nie neplatí rodila som 20.5.2025 tiež som mala epiduralku nič sa neplatí