icon

Pomoc pre slobodnú mamičku s oblečením a potravinami

miy
Dnes o 18:45

Dobrý večer, je tu niekto ochotný pomôcť nám s oblečením a s potravinami a drogériou. Prosím velmi nám to pomôže keďže platím nájom, škôlku, stravu , atď no na tieto veci mi peniaze nevychádza . Budeme vďačný

anonym_4033e3
Dnes o 18:46

@miy kolko mas deti a co otec deti?

miy
autor
Dnes o 18:47
@anonym_4033e3

@miy kolko mas deti a co otec deti?

@anonym_4033e3 jedno dieťa mám, niesme spolu odišiel od nás

anonym_905221
Dnes o 18:49

@miy
@miy a akú veľkosť oblečenia potrebujete?

miy
autor
Dnes o 18:49
@anonym_905221

@miy
@miy a akú veľkosť oblečenia potrebujete?

@anonym_905221 116 môže byť aj väčšie

anonym_4033e3
Dnes o 18:51
@miy

@anonym_4033e3 jedno dieťa mám, niesme spolu odišiel od nás

@miy v BB je pobocka Cerveneho kriza. Tam maju taku odevnu banku a aj potraviny ti poskytnu, ak overia tvoj status slobodnej matky.

miy
autor
Dnes o 18:57
@anonym_4033e3

@miy v BB je pobocka Cerveneho kriza. Tam maju taku odevnu banku a aj potraviny ti poskytnu, ak overia tvoj status slobodnej matky.

@anonym_4033e3 neviem kde to je presne ked ja ti tu ešte dobre nepoznám a nemám ani auto, skúsim zájsť na úrad ci mi pomôžu

anonym_717346
Dnes o 19:01

@miy je veľa podvodov, nemáš šancu u cudzích ľudí
oslov tých, čo ťa osobne poznajú

anonym_4033e3
Dnes o 19:03
@miy

@anonym_4033e3 neviem kde to je presne ked ja ti tu ešte dobre nepoznám a nemám ani auto, skúsim zájsť na úrad ci mi pomôžu

@miy a co si mala diskusiu tu na modrom koniku, tam sa nikto neozval?

anonym_ac445d
Dnes o 19:06

@miy koľko rokov má dieťa? pracuješ? od otca si žiadaj výživné. Ak je zapísaný v rodnom liste, má voči dieťaťu vyživovaciu povinnosť. Žiadaj súdne.

miy
autor
Dnes o 19:07
@anonym_ac445d

@miy koľko rokov má dieťa? pracuješ? od otca si žiadaj výživné. Ak je zapísaný v rodnom liste, má voči dieťaťu vyživovaciu povinnosť. Žiadaj súdne.

@anonym_ac445d 6 rokov ma , pracujem ale len na 4 hod kym je dieta v škôlke. Neni zapísaný v rod. Liste

miy
autor
Dnes o 19:08
@anonym_4033e3

@anonym_4033e3 nie

zana87
Dnes o 19:10
@miy

@anonym_905221 116 môže byť aj väčšie

@miy a dievčenské či chlapčenské?

miy
autor
@anonym_4033e3

@anonym_4033e3 jedna pani , že mi pomôže s oblečením pre chlapca ale neviem no či posle na budúci týždeň

miy
autor
@zana87

@miy a dievčenské či chlapčenské?

@zana87 chlapec

zana87
Dnes o 19:12
@miy

@zana87 chlapec

@miy tak to mi je ľúto, pozrela by som dievčenské, ale chlapca nemám

anonym_ac445d
Dnes o 19:13
@miy

@anonym_ac445d 6 rokov ma , pracujem ale len na 4 hod kym je dieta v škôlke. Neni zapísaný v rod. Liste

@miy dieťa predsa môže byť v MŠ oveľa dlhšie, nie iba 4 hodiny. A toho otca dorieš. Hneď v pondelok choď na súd, oni si ho už nájdu a nariadia testy DNA.

miy
autor
Dnes o 19:14
@anonym_ac445d

@miy dieťa predsa môže byť v MŠ oveľa dlhšie, nie iba 4 hodiny. A toho otca dorieš. Hneď v pondelok choď na súd, oni si ho už nájdu a nariadia testy DNA.

@anonym_ac445d a neviete či sa niečo platí za testy?

anonym_6f047e
Dnes o 20:37

Ja by som aj rada aspoň trochu pomohla, lenže to takto cez internet je ťažko.. v dobe toľkých podvodov.. mám negatívnu skúsenosť, chcela som pomôcť jednej mamičke, pridala som si ju na fb, najskôr to všetko vyzeralo ok, ale trochu som si ju “preklepla”, a našla som, že pomoc pýta kade tade na fb skupinách, a všade trochu iná verzia. Raz mala 3 deti, raz 2. Potom aj iný vek deti uvádzala, školské tašky pýtala (pričom mne tvrdila, že ešte do školy nechodia..) ktovie, či to vôbec v skutočnosti bola nejaká mamička, a ak áno, tak klamárka. Preto ak by som mala pomôcť, jedine buď osobne, alebo mať naozaj podložené info o deťoch, príjmoch a podobne.

miy
autor
Dnes o 20:58
@anonym_6f047e

Ja by som aj rada aspoň trochu pomohla, lenže to takto cez internet je ťažko.. v dobe toľkých podvodov.. mám negatívnu skúsenosť, chcela som pomôcť jednej mamičke, pridala som si ju na fb, najskôr to všetko vyzeralo ok, ale trochu som si ju “preklepla”, a našla som, že pomoc pýta kade tade na fb skupinách, a všade trochu iná verzia. Raz mala 3 deti, raz 2. Potom aj iný vek deti uvádzala, školské tašky pýtala (pričom mne tvrdila, že ešte do školy nechodia..) ktovie, či to vôbec v skutočnosti bola nejaká mamička, a ak áno, tak klamárka. Preto ak by som mala pomôcť, jedine buď osobne, alebo mať naozaj podložené info o deťoch, príjmoch a podobne.

@anonym_6f047e nemám problém predložiť príjem alebo niečo podobné.... Ja viem že sú plno podvodníkov ktorý radi potom tie veci predávajú. Ja som tiež jednej mamičke darovala oblečenie po chlapcovi ktoré mu už bolí malé no a nakoniec som to videla na predaj takže rádcej som si mala predať ja keďže tie peniažky som potrebovala ale čo už takže viem aké to je .