icon

Poraďte brigádu v Banskej Bystrici

nataliia01
3. sep 2023

Ahojte, viem, že táto stránka neslúži na hľadanie si brigád ale pozrela som si hádam celý internet tak si vravím, že skúsim aj toto 🙂 Som študentka VŠ, a samozrejme rada by som si privyrobila, avšak na internete som našla len brigády ako čašníčka a v supermarketoch (o čo veľmi záujem nemám, preto skúšam ešte hľadať ďalej) Ak náhodou o niečom viete, alebo ste si len tak všimli, že niekde majú vyvesený papier, že hľadajú brigádnika (nie všetci to dávajú na internet), budem vám vďačná 🙂

nelca84
3. sep 2023

@nataliia01 a co by si chcela robit? ponukni v nejakej lokalnej skupine napr. strazenie deti alebo doucovanie...

etnatn
16. okt 2023

Ahojte, skupinovú diskusiu na tému Ako vnímajú mladí ľudia a ich rodičia kvalitu stredných odborných škôl hľadám študentov SOŠ a aj rodičov z BB a okolia. Jedná sa o prieskum, vyjadrovanie svojich názorov k tejto téme. Skupina sa bude konať v BB, v stredu - 18.10., skupina rodičov o 16:30 a následne skupina ich detí o 18:15, trvanie 60-90 minút. Odmena na ruku pre každého je 30 €. Rodičia nesmú byť učitelia! Miesto upresním.