icon

Poraďte dobrého zubára/zubárku v Banskej Bystrici

nataliia01
9. jún 2023
jana0215
9. jún 2023

@nataliia01 my chodíme roky celá rodina k Venglarčíkovi a je skvelý. Len neviem, či berie nových pacientov..

heln
10. jún 2023

@jana0215 Venglarcik neberie novych pacientov uz asi 10 rokov. ale povest ma naozaj velmi dobru.

@nataliia01 v bb je to dost tazko so zubarmi, ti dobri su obsadeni a novych pacientov neberu, alebo maju neskutocne ceny.
ja chodim momentalne k Repanovi (chirdent), zatial mam dobry dojem, ale on je uz na dochodku, len este pracuje.

janka1011
10. jún 2023

Ja mám pocit, že v Bystrici je celkom dosť zubárov, ktorí berú nových pacientov. Zubné kliniky vyrastajú ako huby po daždi - Bystrica dent, Detadent, Prodental,...viem, že nových prijímajú, ako je to tam s odbornosťou neviem... Ináč prijíma aj Duodent, tí sú tu už dlho a majú aj dobré recenzie...

sianesy
19. jún 2023

MUDr. Alaa Abu Shaeira, spokojnosť, špičkové vybavenie a nevŕta, keď netreba. Chodím len na preventivky a dentálnu hygienu.

janka1011
20. jún 2023

@sianesy prosím ťa a robí tam on alebo tam má iných zubárov? Lebo počula som že ma ešte jednu kliniku a behá medzi nimi...a cenovo je to ako?

sianesy
20. jún 2023

@janka1011 tak to ti nepoviem, nakoľko tam chodím max 2x do roka a len na dentalnu a preventivku. Dentalnu robí sestra a vyšetrenia doktor, avšak na stránke som teraz čítala, že ho niekto zastupoval. Ja som mala dosť brutal zážitok u neho, keď som tam nastúpila, tak mi naraz povedal, že tento zub musí ísť von a sedela som v kresle, kým nevytiahol zub...potom korunka ale odvtedy mam pokoj a našťastie mam celkom zdravý chrup, lebo by som sa tam asi bála chodiť. Takto som spokojná, lebo mi takmer všetko preplatí poisťovňa. Ceny zákrokov sú neviem asi už teraz priemerné. Máličko si pýtajú len tí horší, stará škola, ale tí mi prave zuby pokazili.