icon

Práca na 8 hodín v Banskej Bystrici

ivet98
15. jan 2025

Ahojte, mam tu niake žienky/maminky z Banskej Bystrici?
Vo februári mi končí rodičak, a ja si hľadám niaku prácu no zatiaľ márne. Mali ste aj vy takýto problém, alebo nenájde sa tu niekto kto by o niečom vedel?

martinkatinka
15. jan 2025

Ja som pracovala este pocas rodicaku, na 8 hodin a pracu som si nasla do mesiaca, odkedy som zacala hladat.

hylary
16. jan 2025

@martinkatinka toto jej fakt pomôže...

@ivet98 s robotou je to tu hrozne, ja som hľadala 9 mesiacov

martinkatinka
16. jan 2025

@hylary no pytala sa, ci ma niekto s tym problem. Ja som problem nemala, nasla som si pracu na 8 hodin este pocas rodicaku. Takze sa to da. A to som z mensieho mesta.

hylary
16. jan 2025

@martinkatinka tak to si asi jediná čo nemala problém.. milujem tieto reči že je 3% nezamestnanosť.. nevieme aké má vzdelanie, ani nič bližšie, ja mám síce výšku ale hľadala som 9 mesiacov a poznám x ľudí, ktorí detto

martinkatinka
16. jan 2025

@hylary urcite nie som jedina, tiez mam vs a pracu nemam v odbore.

ivet98
autor
17. jan 2025

Nemám výšku, mam iba dokončenu strednú s maturitou, a predtým som pracovala na pumpe ako obsluha. Brigády počas školy nepočítam. Takže nemám ani niako veľa skúseností. Snáď sa mi podarí nájsť niečo čo v najbližšom čase.

lucka201292
18. jan 2025

@ivet98 aku strednu skolu mas? ak smiem vediet?

ivet98
autor
18. jan 2025

@lucka201292 som vyucena kozmetička

lucka201292
18. jan 2025

@ivet98 Ja byť tebou by som skúsila ísť osobne do nejakých salónov sa popýtať. Ja som si takto našla prácu v materskej škôlke ako pedagogická asistentka( mám strednú pedagogickú) zatiaľ na skrátený úväzok, keďže som na rodičovskom a ten mi končí v auguste a od septembra mám sľúbené miesto na tpp ako učiteľka.(ale dala som sa nahovoriť na VŠ 😂 po 30tke) Vyskúšaj, za opýtanie sa nič nedáš. 🙂

ema1403
21. apr 2025

Od júna budeme hľadať dobrovoľníkov do mačacej kaviarne Banská Bystrica. Prevažne cez víkendy. Ak milujete mačky, a chcete k nim byť bližšie, napíšte súkromnú správu