Práca v gastro odvetví v Banskej Bystrici
Ahojte chcela som sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s prácou v BB konkrétne Gastro prevádzky alebo kaviarne kde mi neodporúčate ísť robiť a ešte k tomu nejaký dôvod, budem vďačná.
A čo chces vedieť konkrétne 😆
Ahoj áno napr. Dúšok alebo Terminal café. Ak chceš vedieť viac , napíš mi správu.
@lucka201292 Kamaratka ma tam volala dôvod ????
A čo chces vedieť konkrétne 😆
@natinka36 kde sa nenechať oklamať alebo zlý kolektív?
Tak vies, vsade slubuju hory doly pri nastupe, realita je ina. Treba vyskusat. Ja mam na prevadzke baby ktore robia u nas roky. Snazim sa im vyjst v ustrety vo vsetkom aby boli spokojne, no v dnesnej dobe podnikania je to o drzku pri tych nakladoch vsetkych.
Kolko mas rokov a ake mas skusenosti?
Tak vies, vsade slubuju hory doly pri nastupe, realita je ina. Treba vyskusat. Ja mam na prevadzke baby ktore robia u nas roky. Snazim sa im vyjst v ustrety vo vsetkom aby boli spokojne, no v dnesnej dobe podnikania je to o drzku pri tych nakladoch vsetkych.
Kolko mas rokov a ake mas skusenosti?
@natinka36 20 robila som v gastre 3 roky. Ktorá prevádzka v BB?
My mame taku kaviaren s barom otvorenu od rana do noci. Blizko centra. Baby mam na dve smeny.
Nejdem sem pisat konkretny nazov.
No vela prevadzok hlada casnicky, namestie je narocnejsie dlhe smeny, vela ludi.

Ahoj áno napr. Dúšok alebo Terminal café. Ak chceš vedieť viac , napíš mi správu.