icon

Práca v gastro odvetví v Banskej Bystrici

9. jún 2025

Ahojte chcela som sa spýtať či máte nejaké skúsenosti s prácou v BB konkrétne Gastro prevádzky alebo kaviarne kde mi neodporúčate ísť robiť a ešte k tomu nejaký dôvod, budem vďačná.

lucka201292
11. jún 2025

Ahoj áno napr. Dúšok alebo Terminal café. Ak chceš vedieť viac , napíš mi správu.

natinka36
12. jún 2025

A čo chces vedieť konkrétne 😆

autor
23. jún 2025
@lucka201292

Ahoj áno napr. Dúšok alebo Terminal café. Ak chceš vedieť viac , napíš mi správu.

@lucka201292 Kamaratka ma tam volala dôvod ????

autor
23. jún 2025
@natinka36

A čo chces vedieť konkrétne 😆

@natinka36 kde sa nenechať oklamať alebo zlý kolektív?

natinka36
24. jún 2025

Tak vies, vsade slubuju hory doly pri nastupe, realita je ina. Treba vyskusat. Ja mam na prevadzke baby ktore robia u nas roky. Snazim sa im vyjst v ustrety vo vsetkom aby boli spokojne, no v dnesnej dobe podnikania je to o drzku pri tych nakladoch vsetkych.
Kolko mas rokov a ake mas skusenosti?

autor
24. jún 2025
@natinka36

Tak vies, vsade slubuju hory doly pri nastupe, realita je ina. Treba vyskusat. Ja mam na prevadzke baby ktore robia u nas roky. Snazim sa im vyjst v ustrety vo vsetkom aby boli spokojne, no v dnesnej dobe podnikania je to o drzku pri tych nakladoch vsetkych.
Kolko mas rokov a ake mas skusenosti?

@natinka36 20 robila som v gastre 3 roky. Ktorá prevádzka v BB?

natinka36
24. jún 2025

My mame taku kaviaren s barom otvorenu od rana do noci. Blizko centra. Baby mam na dve smeny.
Nejdem sem pisat konkretny nazov.
No vela prevadzok hlada casnicky, namestie je narocnejsie dlhe smeny, vela ludi.