Skúsenosti s maxilofaciálnou chirurgiou v Banskej Bystrici
Ahojte, hľadala som staršie príspevky no na túto kliniku som máločo našla..
Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti aké máte.?
Mám tam ísť na konzultáciu k MUDr. Slavikovi.
Ako prebieha konzultácia, tak približne aby som vedela na čo sa mám pripraviť.?
Idem tam prvýkrát určite sa budem motať a hľadať to tam.
Dá sa tam dobre zaparkovať okolo obeda?
Osobnú skúsenosť nemám, ale z počutia viem, že skvelý prístup a maximálna profesionalita. Hneď na prízemí vo vstupe je recepcia, presne ťa naviguju, to sa neboj.Parkovanie je tam večný problém, ale možno teraz na tom platenom 1eur/hod sa ti podarí. Držím palce, ale recenzie na túto kliniku sú absolútne skvelé.
@180207 Ďakujem, no už teraz mám strach ako to bude prebiehať všetko.
Nemáš za čo. Ak môžem, čo ideš riešiť?
Nemáš za čo. Ak môžem, čo ideš riešiť?
@180207 Zatiaľ tam idem na konzultáciu ohľadom operácie sánky
Držím palce, ale baby čo poznám z ambulancie, sú topka. Držím palce
Môžem sa prosím spýtať kolko ste čakali na termín? 🙂 Je potrebný aj výmenný lístok? Ďakujem za odpoveď 🙂
Môžem sa prosím spýtať kolko ste čakali na termín? 🙂 Je potrebný aj výmenný lístok? Ďakujem za odpoveď 🙂
@michaela9219 Výmenný lístok treba a ja keď som volala mali voľný termín už o dva týždne, ale treba volať po 13,30 zdvíhajú
Výmenný lístok ste mali od zubára? Ďakujem za info🙂
Výmenný lístok ste mali od zubára? Ďakujem za info🙂
@michaela9219 Bola som najprv v zubnej ambulancie strojčeky u nás a tam ony mi dali výmenný lístok do BB

Osobnú skúsenosť nemám, ale z počutia viem, že skvelý prístup a maximálna profesionalita. Hneď na prízemí vo vstupe je recepcia, presne ťa naviguju, to sa neboj.Parkovanie je tam večný problém, ale možno teraz na tom platenom 1eur/hod sa ti podarí. Držím palce, ale recenzie na túto kliniku sú absolútne skvelé.