icon

Skúsenosti s operáciou strabizmu u profesora Izáka

nesa_ag
30. sep 2026

Dobrý deň,

som objednaná na operáciu (strabizmus) do IZAK Vision Banska Bystrica, ma ma operovat prof Mudr Izak.
Mate niekto prosim skusenosti z poslednych rokov?
Nepochybujem o jeho skusenostiach a vedomostiach, ale trochu sa desim jeho veku.

Dakujem za akukolvek skusenost

anonym_385cc0
•
30. sep 2026

@nesa_ag Uz to tu bolo viac krat riesene. Ma uz vela rokov. Urcite si nedaj operovat oci u tak stareho pana (87).

anonym_0adeac
•
30. sep 2026

ja som bola u neho operovana pred 7 rokmi na strabizmus. Este sice mam miernu odchylku, ktorá by asi mohla dať ešte operovať, ale nechavam si rezervu, ak by sa mi stav zhoršil. Operácia dopadla omnoho lepsie ako v Košiciach v štátnej nemocnici, keď som bola dieťa. Konzultovala som predtym tento problém aj v Lexume v Brne a tam boli veľmi neprofesionálny, aj zle mi namerali dioptrie a následne ma bolievali oči aj hlava z okuliarov. Ja môžem jeho kliniku len odporučiť, rovnako ako prístup pána doktora aj jeho tím.

nesa_ag
autor
•
30. sep 2026
@anonym_0adeac

ja som bola u neho operovana pred 7 rokmi na strabizmus. Este sice mam miernu odchylku, ktorá by asi mohla dať ešte operovať, ale nechavam si rezervu, ak by sa mi stav zhoršil. Operácia dopadla omnoho lepsie ako v Košiciach v štátnej nemocnici, keď som bola dieťa. Konzultovala som predtym tento problém aj v Lexume v Brne a tam boli veľmi neprofesionálny, aj zle mi namerali dioptrie a následne ma bolievali oči aj hlava z okuliarov. Ja môžem jeho kliniku len odporučiť, rovnako ako prístup pána doktora aj jeho tím.

@anonym_0adeac ďakujem… recenzie na pana doktora su skvele, mna naozaj desi iba vek, 86/87 rokov je strasne vela… babka ma o par rokov menej a hoci je udrziavana, nie je to proste ruka mladeho cloveka. nepochybujem o jeho schopnostiach, len o presnosti ruky 🥲🙏🏻

nesa_ag
autor
•
30. sep 2026
@anonym_385cc0

@nesa_ag Uz to tu bolo viac krat riesene. Ma uz vela rokov. Urcite si nedaj operovat oci u tak stareho pana (87).

@anonym_385cc0 ved prave, ten vek 😭 problem je vsak, ze neviem zohnat inu kliniku, kde by ma ako dospelu vedeli na strabizmus/ dvojite videnie zoperovat. vsetci davaju ruky prec 🥲

sisa_s
•
30. sep 2026
anonym_08222d
•
30. sep 2026

Oproval mojho otca,ktory mal problemy dalsie styri roky.Tiez mu vsetci radili Izaka,ze aky vychyreny a neviem co a nakoniec peniaze v prdeli a zrak tiez.

anonym_6f964f
•
30. sep 2026

@nesa_ag jemine, ved ten bol stary ked operoval mojho otca, a otec uz 25r.nezije. Inak, casto Izak ani sam neoperoval, len sa ukazal pred operaciou a operovali ini lekari.

anonym_6f964f
•
30. sep 2026
@anonym_08222d

Oproval mojho otca,ktory mal problemy dalsie styri roky.Tiez mu vsetci radili Izaka,ze aky vychyreny a neviem co a nakoniec peniaze v prdeli a zrak tiez.

@anonym_08222d to som ani nechcela pisat ze pred tymi cca 30r obalocka bola samozrejmost. Otec tyzden lezal v BB v nemocnici a operaciu mu stale odkladali. Az potom pochopil.

anonym_d01a9b
•
30. sep 2026

ale ved dr. izak uz sam neoperuje, nebojte, on ma sebareflexiu, operuju ini lekari, a on je pri velmi tazkych operaciach-hlavne u deti pritomny na sale, a radi ...mame cerstvu info cca spred mesiaca, ked takto absolvoval uspesnu operaciu u dietata, vedel, ze maloktory lekar ma s danym problemom potrebne skusenosti, a zachranil malemu dietatu zrak..na sk si taku operaciu nik netrufol urobit....klobuk dole pred nim, aj celym jeho timom, aj dalsimi jeho odchovancami...

anonym_d01a9b
•
30. sep 2026

vieme ako to chodi...niektori ludia sa stazuju na operatera, ale nepriznaju sa, ze nevedeli na operacnom stole lezat bez pohnutia, ze lekar musi niektore ukony zopakovat aj 3x, ze nemaju spravnu regeneraciu, ze sa niekolko tyzdnov po operacii predklanaju, a nemaju sa, ze zdvihaju tazsie veci, a nemaju ich zdvihat, ze si vyskusaju partne-rove-kyne dioptricke okuliare, a nemaju to robit, pozeraju cez lupu ci dalekohlad a nemaju pozerat, ze sa pohybuju v prasnom, ci inom prostredi, a nemaju to robit...atd...

a potom je zly lekar...

nesa_ag
autor
•
30. sep 2026
@sisa_s

@sisa_s volala som do tychto najznamejsich medzi prvymi.. zial, oni strabizmus neoperuju :( ani bohm, lexum, dr vesely.. jedine iClinic a Izak..

nesa_ag
autor
•
30. sep 2026
@anonym_d01a9b

ale ved dr. izak uz sam neoperuje, nebojte, on ma sebareflexiu, operuju ini lekari, a on je pri velmi tazkych operaciach-hlavne u deti pritomny na sale, a radi ...mame cerstvu info cca spred mesiaca, ked takto absolvoval uspesnu operaciu u dietata, vedel, ze maloktory lekar ma s danym problemom potrebne skusenosti, a zachranil malemu dietatu zrak..na sk si taku operaciu nik netrufol urobit....klobuk dole pred nim, aj celym jeho timom, aj dalsimi jeho odchovancami...

@anonym_d01a9b dnes mi bola tato informacia povedana, ked som sa s nimi telefonicky spojila.. ja sa sklanam pred jeho znalostami, absolutne by som si nedovolila pochybovat!! klobuk dolu pred nim.
ale tie obavy z mojej strany tam su, bohuzial :(

anonym_7336d5
•
30. sep 2026
@nesa_ag

@anonym_d01a9b dnes mi bola tato informacia povedana, ked som sa s nimi telefonicky spojila.. ja sa sklanam pred jeho znalostami, absolutne by som si nedovolila pochybovat!! klobuk dolu pred nim.
ale tie obavy z mojej strany tam su, bohuzial :(

@nesa_ag Skúsenosť z pred cca pol roka. Veľmi ťažká operácia, operoval doktor Izák, ale asistovala mu dcéra. Zákrok mal byť rozdelený na dve operácie, ale keďže to išlo nad očakávania dobre, rozhodol sa to spojiť napriek určitým veciam. Žiaľ teraz to nie je na 100%. Stav je ako na hojdačke. Pacienta čaká ďalšia operácia, ale už ho posiela do nemocnice BB, údajne kvôli nejakému lepšiemu prístroju.