icon

Skúsenosti so školou J. Bakossa v Banskej Bystrici

26. jan 2025

Ahojte. Mate prosim skusenosti s touto skolou aj skolkou v BB?

nelca84
26. jan 2025

Syn tam chodil celych 9 rokov, my sme boli velmi spokojni, mensia skola, kazdy sa s kazdym poznal. A my sme mali aj velke stastie na triednych ucitelov, ci na 1. ci na 2. stupni, takze to velkou mierou prispelo k nasej spokojnosti.

autor
26. jan 2025

@nelca84 dakujem 🙂

evme0301
21. feb 2025

Synček chodí do školy. Veľmi spokojní sme a do školy sa teší. Výborný prístup, rôzne aktivity, dobrý školský klub a výborný nový riaditeľ. Majú tam aj zubárky, detskú psychologičky, soc. aj špec. pedagogičku. Učiteľky spokojnosť.

autor
21. feb 2025

@evme0301 velmi pekne dakujem ♥️

zuzu8655
24. feb 2025

Za mňa veľmi dobrá škola, prostredie, kolektív, učitelia. Naozaj priateľská atmosféra a super riaditeľ. Milý, ústretový s šikovný človek.

autor
24. feb 2025

Dievcata a neviete, je sanca sa tam dostat aj ked mame spadovu inu zs? Byvame v centre a bakossku mame blizsie ako nasu spadovu.. byva tam velky natresk prvakov z "obvodu"?

evme0301
25. feb 2025

Dá. Prednostne berú deti zo spádových, ale riaditeľ je veľmi ústretový a je rád, keď má žiakov. Toho by som sa neobávala. Ak by si chcela kľudne si s ním môžeš dať stretko resp. keď pôjdeš na deň otvorených dverí al. zápis treba sa popýtať.

autor
25. feb 2025

Cakam, ze bude dod ale zatial nikde nic o termine 🤷

evme0301
25. feb 2025

Riaditeľ je veľmi milý a kľudne mu napíš alebo zavolaj. SSV nie je spádová, ale robia sa tam talentovky. Vraj príliš vysoké nároky na deti
My sme boli aj tam, ale som rada, že sme sa nakoniec rozhodli pre Bakossku. Dod myslím, že budú až apríl. Tiež sme z centra, malému sme menili trvalý pobyt pre istotu.

evme0301
25. feb 2025

Myslím, že termíny dod určuje zriaďovateľ-mesto a bývajú ku koncu apríla.

autor
25. feb 2025

@evme0301 v aprili sa uz davaju prihlasky, dod musia byt februar/marec..

autor
25. feb 2025

@evme0301 no ved u nas tiez prichadza do uvahy ssv a bakosska a osobne som tiez skor naklonena bakosske..

evme0301
25. feb 2025

Aj ja som bola najprv prekvapená z term>nov Dod (mala som túto istú dilemu min. rok). Ak si náhodou nájdeš nejaké staršie termíny, tak uvidíš že február určite nie. Každá škola má termín Dod iný. My sme mali myslím nejako 18. apríl a Bakossova ešte čosi neskôr. Ale nemáš tam aj tak, čo pozerať. Prevedú ťa akurát priestormi, niečo ti o škole povedia, môžeš poprípade kuknúť na vyučovanie. Ja som na Bakossku ani nechcela ísť. Dôležitý je zápis. Tam ideš cca o mesiac. Potom niekedy pred prázdninami sme mali rodičko pre budúcich prváčikov.

evme0301
25. feb 2025

Ty prihlášku môžeš dať, ale tá nemá z Dod nič. To je len pre teba. Niekde aj píšeš aká škola prednostne, ak by ti dieťatko zobrali na dve. Kolega tiež chce syna na Bakossku al. SSV a vravel, že Dod na SSV pravdepodobne koncom marca.

evme0301
25. feb 2025

Asi som si pomýlila Dod pre MŠ so ZŠ🙂, máš pravdu ZŠ majú skôr ako MŠ

autor
25. feb 2025

@evme0301 na ssv je dod tento stvrtok

evme0301
25. feb 2025

Tak choď urobíš si obraz, na ZŠ Bakossku som už nešla, lebo ju poznám. Klasická pekná škola. Stále niečo prerábajú a vynovujú a veľa je už v pláne. Má peknú záhradu aj dvor, čo SSV nemá. SSV na mňa pôsobila stiesnene a tmavo, menšie triedy ale čo sa týka vybavenie PC, nábytok asi lepšie a modernejšie. Aj keď nábytok idú meniť aj na Bakosske, ale ani tento nie je zlý. PC myslím, že tiež. A kým tvoj sa bude učiť informatiku tak budú zas možno nové. Strava je dobrá na Bakosske. Na SSV neviem, ale tam asi majú na výber jedlo. Potom napíš. Niektorí rodičia chodili aj s deťmi, ja som bola sama a malý povedal, že však sme tam aj tak boli predškoláci zo škôlky a pozná to už . Daj potom vedieť.

zuzu8655
25. feb 2025

Na Bakosske určite chystajú niečo také ako stretnutie s riaditeľom, bude to bývať jeden deň v týždni a rodičia sa môžu prísť pozrieť, popýtať sa na školu a čokoľvek iné.

zuzu8655
26. feb 2025
autor
26. feb 2025

@zuzu8655 videla som uz na fb,dakujem 🙂

evme0301
28. mar 2025

Na Bakossku otvárajú Anglickú triedu. Ale deti v 1.ročníku sú úžasné, len ti veeeeľmi držím palce, aby ste mali takých aj rodičov. Niekedy je väčší problém v rodičoch a stačí aj jeden a nabúra to veľa.

zuzu8655
1. apr 2025

Už sa dá podať prihláška 🙂