Strojček na zuby - Banská Bystrica a okolie
Ahojte maminky, skusim este takto .... budeme riesit strojcek na zuby pre mojho syna 13 r. , boli sme na predbeznej prehliadke u celustneho ortopeda, zabil mi 700 EUR len na horne zuby, je to riadna palka ale v Bystrici uz tazko zohnat celustneho ortopeda ktory nema plno takze tento by nas vybavil. Skusam este googlit ineho , nevadilo by keby to bolo aj mimo BB len by som uvitala nejakeho zubara s ktorym ste boli spokojna a neosklbal vas 🙂 velmi pekne dakujem za akekolvek tipy
@kubko2412 tak dnes sme boli .....biely horny 300€, netrhal nic, ani o tom nehovoril....sme v dovere
@janulienkap tak super už som aj ja objednaná do Brezna v auguste lebo to je riadny rozdiel..dakujem
Ahojte, prosím môžte mi tu niekto napísať reálne skúsenosti s pani doktorkou Ďuriančikovou v Banskej Bystrici? Bola som u nej na konzultácii a idem riešiť strojček eezy smile u nej. Tak by som chcela referencie. Ďakujem
@livia341 áno u hurtu sme boli ale už sme prešli do Brezna a tam žiadne trhanie a strojček 200€ a žiadne iné poplatky ako u hurtu že odtlačky 60€ a tak... A prístup úplne super....oni majú zmluvu s poisťovňou preto sa dopláca len rozdiel....za mňa som rada že som išla do Brezna.
@kubko2412 a ku komu ste v Brezne prešli? Ku Krošlákovej?
@slniecko87 ku Kroslakovi..
Ahojte, prosim vás viete mi miekto odporučiť zubara pre syna potrebuje Strojcek - aktuálne skúsenosti pomer cena kvalita dakujem 😅

@livia341 nie,netrhali ziadne ani to vobec nespominal