icon

Sú obchody Obi a Merkury v Bystrici otvorené?

1. máj 2026

Ahojte prosim Vás Bystričania sú dnes tieto predajne otvorené? Máme cestu okolo chcela by som tam ísť len neviem či sú otvorené počas dnešného sviatku a na googli mi vyskočilo že sa to môže počas sviatkov líšiť .
Ďakujem 🙂

autor
1. máj 2026

Skusila som este AI ta mi napisala ze su dnes otvorene . Tak vyskusam

yellowunicorn
1. máj 2026

Kokos toto je už aká lenivosť 😂😂😂😂
aj keď napísať tento výplod trvá dlhšie ako otvoriť ich stránku

autor
1. máj 2026
@yellowunicorn

Kokos toto je už aká lenivosť 😂😂😂😂
aj keď napísať tento výplod trvá dlhšie ako otvoriť ich stránku

@yellowunicorn ďakujem 🙂 pozrela som len google nie oficiánu stranku . A otvaracie cez googl rovno vyhodilo ze moze sa to cez sviatol líšiť. Nenapadlo ma otvorit priamo stranku priznam sa :D nie že lenivost nenapadlo ma to

anonym_a5ac9e
1. máj 2026

Kriste pane,je sviatok,prečo nemôžete zobrať rodiny a ísť na výlet ,ale musíte sa dr..t po obchodoch?kvoli takým ako vy si nemôžu predavačky užiť tento den

yellowunicorn
1. máj 2026

@anonym_a5ac9e ešte šťastie, že iné profesie si sviatky úžívať môžu len chudiatka predavačky nie 😎

anonym_0cb65b
1. máj 2026
@anonym_a5ac9e

Kriste pane,je sviatok,prečo nemôžete zobrať rodiny a ísť na výlet ,ale musíte sa dr..t po obchodoch?kvoli takým ako vy si nemôžu predavačky užiť tento den

@anonym_a5ac9e lebo mozeme a chceme.

marca12
1. máj 2026
@anonym_a5ac9e

@anonym_a5ac9e Napr. ak stavias,prerabas je to jediny den,kedy mas moznost nakupit. Je to kazdeho vec,ci ide do obchodu. Na to je otvoreny,aby sa vyuzil. Ja teda cez sviatky do obchodov nepojdem,viem si to zariadit aj inokedy a hlavne chcem si uzit volno. Ale to som ja. Ako to maju ini ludia, je ich vec

anonym_7776c9
1. máj 2026
@anonym_a5ac9e

@anonym_a5ac9e tiez planujem dnes. V práci konečne skončím skorej, potrebujem kúpiť garnizu. Cez týždeň nemam kedy vybehnúť, využijem ze je otvorené.

anonym_a5ac9e
1. máj 2026
@anonym_7776c9

@anonym_a5ac9e tiez planujem dnes. V práci konečne skončím skorej, potrebujem kúpiť garnizu. Cez týždeň nemam kedy vybehnúť, využijem ze je otvorené.

@anonym_7776c9 áno ,rozumiem,garniza je životne dôležitá 🤣

anonym_a5ac9e
1. máj 2026
@marca12

@anonym_a5ac9e Napr. ak stavias,prerabas je to jediny den,kedy mas moznost nakupit. Je to kazdeho vec,ci ide do obchodu. Na to je otvoreny,aby sa vyuzil. Ja teda cez sviatky do obchodov nepojdem,viem si to zariadit aj inokedy a hlavne chcem si uzit volno. Ale to som ja. Ako to maju ini ludia, je ich vec

@marca12 pokiaľ niekto stavia ,prerába,tak sa nebude spoliehať na jeden sviatok.keby bolo zatvorené tak čo?zastaví sa zem?

marca12
1. máj 2026
@anonym_a5ac9e

@marca12 pokiaľ niekto stavia ,prerába,tak sa nebude spoliehať na jeden sviatok.keby bolo zatvorené tak čo?zastaví sa zem?

@anonym_a5ac9e nechapes

anonym_a5ac9e
1. máj 2026
@marca12

@anonym_a5ac9e nechapes

@marca12 no asi teda nie,skús mi to vysvetliť prosím

anonym_7776c9
1. máj 2026
@anonym_a5ac9e

@anonym_7776c9 áno ,rozumiem,garniza je životne dôležitá 🤣

@anonym_a5ac9e nie nechápeš, ano potrebujem dorobit uz konečne izbu.. si myslíš ze keď nepôjdem do obchodu, tak ho majiteľ zavrie? Nie nezavrie.

marca12
1. máj 2026
@anonym_a5ac9e

@marca12 no asi teda nie,skús mi to vysvetliť prosím

@anonym_a5ac9e Pretoze v tyzdni si do vecera v praci,potom na stavbe a jediny cas,kedy mas cas riesit stavebny material,obkladacky a podobne je nedela alebo sviatok. Ty si nikdy zrejme nic nestavala alebo neprerabala.

rozculena
1. máj 2026
@anonym_a5ac9e

@anonym_a5ac9e nie,to nie je kvôli takýmto zákazníkom.