Tipy na detskú narodeninovú oslavu v Banskej Bystrici
Ahojte, chcem vás poprosiť o radu. Ideme robiť detskú narodeninovú oslavu. Už bola ale zmenená požiadavka zo safari parku na nejakú opekačku, grilovačku...v Banskej Bystrici. Najlepšie niekde blízko centra 🙂.
Ak máte nejaké skúsenosti, tipy alebo rady budem vám veľmi vďačná.
blízko censtra neviem, ale smerom na ranč nad BB ( v podstate nad Jakubom), nad Sásovou sú také veľké ohniská. https://www.google.com/maps/place/Rekreačný+are...
@btus ďakujem
No opekacka na konci septembra, pravdepodobnost dobreho počasie je asi tak 5%, navyše september nemalo by sa na zemi už sedieť, neviem nerobila by som to takto nevyjde počasie a čo? Volila by som herňu alebo doma párty
@evme0301 a boli ste tam niekedy? Lebo viem, že čosi také bolo no zničili to vandali
No opekacka na konci septembra, pravdepodobnost dobreho počasie je asi tak 5%, navyše september nemalo by sa na zemi už sedieť, neviem nerobila by som to takto nevyjde počasie a čo? Volila by som herňu alebo doma párty
@zuzubb007 Oslávenec nechce herňu a doma už vôbec nie. To nechcem ani ja. Ale hlavne ide o synčeka. Na zemi sedieť nie. To ani keď grilujeme v lete nerobíme. 🙂
Tak keď grilovačka neviem možno niečo ako futbalove ihrisko napríklad Jakub, dá sa grilovať, je tam trampolína, posedenie, maju aj bar aj keď neviem kedy otvorený, niečo na takýto štýl, kde sa dá aj sadnúť a v kľude dačo zjesť, môžu si deti zahrať futbal, neviem ako je dieťa staré to je tiež dosť podstatné, my sme napríklad oslavu syna robili v MC donalde, laser aréne ....
Tak keď grilovačka neviem možno niečo ako futbalove ihrisko napríklad Jakub, dá sa grilovať, je tam trampolína, posedenie, maju aj bar aj keď neviem kedy otvorený, niečo na takýto štýl, kde sa dá aj sadnúť a v kľude dačo zjesť, môžu si deti zahrať futbal, neviem ako je dieťa staré to je tiež dosť podstatné, my sme napríklad oslavu syna robili v MC donalde, laser aréne ....
@zuzubb007 také niečo by sa nám páčilo. Aj preto som sa pýtala..., neviem či budeme môcť na futbalovom ihrisku robiť nejakú oslavu.. a u koho ho zajednať.Má 7 rokov.
@zuzubb007 také niečo by sa nám páčilo. Aj preto som sa pýtala..., neviem či budeme môcť na futbalovom ihrisku robiť nejakú oslavu.. a u koho ho zajednať.Má 7 rokov.
@evme0301 treba sa ísť na miesto popýtať, koľko chcú za miesto a či je voľne atď. komunikácia je základ, ináč 7 ročný je dosť malý podľa mňa nevie čo chce ja by som v herni spravila v Podlaviciach tam sa dá aj opekať, aby vôbec ostatní rodičia dieťa pustili vonku do kadiakeho počasia
@evme0301 treba sa ísť na miesto popýtať, koľko chcú za miesto a či je voľne atď. komunikácia je základ, ináč 7 ročný je dosť malý podľa mňa nevie čo chce ja by som v herni spravila v Podlaviciach tam sa dá aj opekať, aby vôbec ostatní rodičia dieťa pustili vonku do kadiakeho počasia
@zuzubb007 mali sme už zo školy oslavy narodenín rôzne....v herniach, na rybačke, na splave, na vláčikovom výlete...Pôvodne bola na pláne tento rok herňa Safari park. Ale už tam bolo viac osláv a deti uź v herniach nechcú a môj tiež to prehodnotil. A divila by si sa možno, ale už má svoju hlavu a názor. U nás je to poňatí skôr už v rámci napr. výletu...ako stále rovnaké....vo vnútri,torta, sviečky, happy birthday, gratulácia a darček
My už chodíme skôr ako rodiny a bavia sa deti aj rodičia. Bola aj oslava u jedného chlapčeka v byte aj deti nechať v herni a prísť po ne, ale potom sa to zmenilo a deťom sa lepšie páči niečo zážitkové a popravde aj rodičom. Plus môže prísť kto chce.
V Podlaviciach je to trojposchodová interiérová herňa plus dvor s trampolínou, zip-line... a dá sa tam rezervovať na 3 hodiny altánok s grilom:
https://detskaherna.sk/cenník
@evme0301 Dobrý deň ak nemáte žiadne nápady na oslavu tak ja vám môžem pomôcť organizujem detské oslavy aj robím výzdoby
@evme0301 Dobrý deň ak nemáte žiadne nápady na oslavu tak ja vám môžem pomôcť organizujem detské oslavy aj robím výzdoby
@emiliasedilekova Ďakujem veľmi pekne. Budem vedieť do budúcna.
@evme0301 odporúčam osloviť https://www.tusahram.sk/. My sme ich takto presne oslovili a pripravili nám neskutočný zážitok pre deti.

blízko censtra neviem, ale smerom na ranč nad BB ( v podstate nad Jakubom), nad Sásovou sú také veľké ohniská. https://www.google.com/maps/place/Rekreačný+are...