ZŠ Radvanská Banská Bystrica verzus Moskovská

simi7163
30. mar 2023

Dobry den, syn ide byt prvak a rozhodujeme sa medzi uvedenymi skolami. Velmi by mi pomohli skusenosti rodicov, pre/proti. Ani jedna z nich nie je nasa spadova skola, nakolko tam ho dat nechcem. Cas sa krati, zapisy su uz od pondelka a ja vobec neviem kam 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️ bude vdavna za kazdu radu.

sasitimi17
30. mar 2023

napíš do skupiny na fb tam sa to teraz často rozoberá

bubuku
2. apr 2023

Neviem, ktora je Vasa spadova skola a nepises o dovodoch, pre ktore syna nechces do spadovej dat. Ani jedna zo skol, ktore planujes dobra nie je…. Zo skusenosti znamych taktiez nepocujem dobre recenzie. Obcas je to hop, alebo trop …. Aku bude mat ucitelku, ake budu deti v kolektive, aki su rodicia deti…. To vsetko znacne ovplyvnuje to, aky dojem zo skoly budete mat.

simi7163
autor
2. apr 2023

@bubuku spadova je spojova, tam som zase ja nepocula dobre recenzie, navyse som tam ako dieta chodila a nemam dobre spomienky. V podstate volime len mensie zlo, ostatne je ako pisete o nahode na koho natrafime. Na ozaj dobre hodnotenu skolu napriklad co pocuvam o SSV nemame, kedze je vyberova a viem zhodnotit synove moznosti a dumbierka je este aj daleko pre nas.

bubuku
2. apr 2023

@simi7163 spojova je urcite lepsia volba ako mlad a radv. Tak s tou SSV ta vyvediem z omylu….. nic moc jazyky, ucitelia su viac ako katastrofa a deti viac-menej protekcne a drzane umelo na dobrych znamkach. Prave tam mam syna a je to to najhorsie, co som mu mohla urobiit. Umelo robia z tej skoly to, co vobec nie je. Zazivame to na vlastnej kozi. Sikovne deti su sikovne na akejkolvek skole. Tato skola neponuka nic naviac…. kludne osobne v sukromnej sprave ak ta bude cokolvek zaujimat.

banbys18
3. apr 2023

@simi7163 tiež mame spadovu spojovu.tiez som tam chodila a keď išli deti do 1.triedy,ani mi len nenapadlo ich tam zapísať.podali sme prihlášku na Ďumbiersku,nákončí sa dostali do Filipa;a hoc je to náročné dochádzanie,stojí nám to za to.ak by neboli vo Filipovi,boli by na Dumbierskej.Koniec koncov učí ich to aj samostatnosti,od 2.ročnika chodia pomerne často sy domov busom.za nás radšej ráno nervy z dochádzali,ale pohoda ucenia