Je otvorená Kalvária v Banskej Štiavnic?
Je otvorená zajtra by sme chceli ísť. Bola tam krádež ci to nezavreli.
@modrava Tak super ze je to otvorene. Co ste všetko stihli navštíviť. My tam ideme už 2x.Aj keď neviem ako to bude keď bude nedeľa.
@ollynka my chodme do stiavnice uz roky.. vzdy na tyzden. kalvaria, stary zamok, novy zamok, tajch vodarenska az hore k cervenej studni, tajch klinger, niekdey kastiel vo sv. antone, nejake predstavenie v amfiteatri, (este sme neboli v banskom muzeu pri tajchu klinger) kazdy den daco a popri tom prechadzky mestom, zmrzlina, botanicka zahrada.
mne sa to neomrzi nikdy.
Kalvária je vždy otvorená, je to na voľnom priestranstve. Odporúčam navštíviť aj Banské múzeum v prírode- schádza sa do banskej šachty a tiež kaštieľ v Sv.Antone. Na prechádzku sa z historického centra - z trojičného námestia sa napešo dostanete k tajchom Veľká Vodárenská, alebo okolo cintorína na Klinger. Taktiež z kalvárie sa dá napešo prejsť k Belianskemu tajchu- cez lúku popod kalváriu.
Obchodiky budú otvorené ked bude nedeľa?
@ollynka my chodme do stiavnice uz roky.. vzdy na tyzden. kalvaria, stary zamok, novy zamok, tajch vodarenska az hore k cervenej studni, tajch klinger, niekdey kastiel vo sv. antone, nejake predstavenie v amfiteatri, (este sme neboli v banskom muzeu pri tajchu klinger) kazdy den daco a popri tom prechadzky mestom, zmrzlina, botanicka zahrada.
mne sa to neomrzi nikdy.
@modrava ahoj, prosím ťa.....na Kalváriu sa môže so psom, nevieš náhodou? Ideme tiež na týždeň, rada by som tam išla pozrieť.
@modrava ahoj, prosím ťa.....na Kalváriu sa môže so psom, nevieš náhodou? Ideme tiež na týždeň, rada by som tam išla pozrieť.
@lusa18 ahoj.. vies co, tusim som tam za tie roky videla psov asi 2x. na zakaz si nikde nepamatam. myslim, ze to nie je zakazane. a ani by ta nemal kto a ako skontrolovat.. ved skus pozriet infocentrum co ma kalvaria.

myslis tu kradez pred 1,5 tyzdnom? … boli sme tam den potom a ani sme nevedeli, ze sa daco udialo