icon

Detská kožná v Bardejove

gabika4
1. máj 2022

Ahojte, ktorá dermatologička v BJ berie deti cca 4 ročne ? Berie ich aj Dunčáková? Ďakujem

sss112
1. máj 2022

@gabika4 ahoj, ja som bola s 1,5 ročným synom pri pani Rapčanovej. Čiže ona berie určite aj deti.

adka172516
1. máj 2022

@gabika4
V nemocnici v zadu v areáli je kožný stacionár tam berú aj detí 🙂

bibi159
1. máj 2022

@adka172516 berú áno ale ja teda nie som spokojná aj so sebou chodím

hygienka
2. máj 2022

@sss112 áno berie,ale nemá zmluvu s dôverou. Takže buď ako samoplatca alebo hľadať inde

gabika4
autor
2. máj 2022

@hygienka to som dnes bohužiaľ zistila i ja 😢

gabika4
autor
2. máj 2022

@gabika4 Dunčáková berie deti až 6 ročné a jej sestrička nám povedala, že vraj berie deti Kriľová v nemocnici...dnes tam manžel volal, tak nás objednala na 17.5. ale s tým, že tam máme prísť vziať si číslo a čakať...systém na hlavu, objednávaš sa na deň a i tak musíš čakať na poradie...ako keby nevedeli urobiť aspoň približnú objednávku na čas...dúfam, že nebudeme musieť sedieť v preplnenej čakárni so 4 ročným dievčatkom hodiny :/

monikak177
4. máj 2022

My chodíme do Prešova k MUDr. Martinaskovej momentálne je PN a myslim že je tam s ňou ešte jedna dr.

lenuska9999
5. máj 2022

@gabika4 musím vás sklamať, ale takto to tam funguje. Ja keď tam idem s malým, tak strávime celé doobedie v čakárni. To mam už dosť na cely deň, keď tam naháňam 2 a pol rocne dieťa.. inak my sa obzeráme po novej kožnej, aj kvôli odbornosti. Nepáči sa mi systém skúšania liekov na dieťati, bez robenia testov

gabika4
autor
6. máj 2022

@lenuska9999 dcérka nemá vážny kožný problém, len malý červený fliačik na nose, ale už ho má rok a netuším čo to je...vôbec ju to nebolí ani nesvrbí, ale stále pýta niečo na to, aby to zmizlo, nepáči sa jej to...takže neviem akú odbornú kožnú nepotrebujeme, som zvedavá čo nám na to povie, ak sa mi nebude páčiť "liečba", tak to proste odmietneme a objednáme sa niekde inde o pol roka 🙂

hygienka
6. máj 2022

@gabika4 do Svidníka i neskúšala volať k dr.Zelenkovej?

gabika4
autor
8. máj 2022

@hygienka dcérka bola pri nej keď mala pár mesiacov a veľmi jej pomohla ...len vtedy to bolo vážne, teraz nie, tak som nechcela ísť za ňou zbytočne ...