Je tu nejaký dobrovoľník z testovania v Bardejove alebo na Orave?
Idem ako dobrovolnicka na vikendove testovanie. Chcem sa opytat, ako ste sa obliekli pod ochranny overal. Mozno hlupa otazka, ale kedze to bude vonku, chcem vediet, ci v tom nie je horuco alebo naopak zima. Aj ine postrehy uvitam. Dakujem.
Inak dobrovolnici nedostanu ziadne €, vies?
Kvoli tomu u nas od toho upustilo vela ludi.
@veronikaszabova to asi záleží od samosprávy, napr. mesto BB dáva dobrovoľníkom 70e/deň
Ochranný oblek majú iba zdravotníci, ktorí robia výter
ja idem tiez, nasa starostka nam zabezpecila ochranne oblecenie a stity, lebo stat zabezpecuje iba pre zdravotnikov, takisto nam zabezpecila obed a veceru ale obleky neviem ake budeme mat a tiez neviem ako sa obliect, my budeme robit cez okna
@nelca84 tak jedine zo svojho
Nad to na tlacovke vysvetlovat. Kto kolko € dostane
@veronikaszabova no ved jasne, ze zo svojho, ved pisem, ze mesto
U nas dobrovolnici mali aj obleky, tak neviem.
@veronikaszabova ked idem nieco robit ako dobrovolnik, ani by ma nenapadlo, ze za to dostanem zaplatene.
Mne velitel nasho odberneho miesta vysvetlil (ja este iba idem, mozno, ked ma zavolaju), ze zdravotnikov plati nemocnica v ruzomberku, administrativnych plati obec a dobrovoľníci su zadarmo 😉
Ale ochranne pomocky mi povedali, ze dodaju. Ja som asi dobrovoľník tiez 😀
@zlostitko by si sa cudovala, ze vela ludi tak nepremysla.
Drzim palce, nech u vas vsetko dobre dopadne ❤
Minulý týždeň, keď som bola na test, mali u nás aj admistrativni pracovníci oblek
@janusa1977 ano, ja som bola v kupeloch a aj tam mali vsetci

@zlostitko na tlacovke vraveli, ze dobrovolnici nebudu mat ochranny oblek. Nakolko su za plexisklom a kontroluju len OP.