icon

Je úradník z úradu práce v pohode?

seron2
23. sep 2025

Kto chodi alebo pozna na urade prace v Bardejove Majchera je v pohode?

anonym_953629
23. sep 2025

Sa ti nezdá blbé rozoberať verejne súkromnú osobu?

anonym_173311
23. sep 2025

napíš to aspoň do mestskej skupiny Bardejov. alebo do mestskej skupiny PO - možno budú poznať.

anonym_173311
23. sep 2025
@anonym_953629

Sa ti nezdá blbé rozoberať verejne súkromnú osobu?

@anonym_953629 prečo blbé. je to fórum, autorka sa len slušne pýta. Neohovára - zatiaľ.

domkakvet
23. sep 2025

@seron2 ak nieco potrebujes na urade, tak ak to je k veci, tak by to mala vybavit kazda osoba, ktora je tam zamestnana.

seron2
autor
23. sep 2025

pytam sa lebo mam k nemu chodit na podpis a nepoznam nejdem tu nadavat na nikoho nepoznam proste preto...

anonym_e2c791
23. sep 2025
@seron2

pytam sa lebo mam k nemu chodit na podpis a nepoznam nejdem tu nadavat na nikoho nepoznam proste preto...

@seron2 mas k nemu chodiť na podpis a co ta trápi aky je? Vybavíš co treba a odchádzaš

valiant
23. sep 2025

Tiež nerozumiem čo nad tým maturuješ. On vybaví čo treba, ty vybavíš čo treba.

katka2602
23. sep 2025

Keď ma raz tvoje písmenko tak je úplne jedno aký je. Každopádne ak budeš normálna, budeš si plniť povinnosť uchádzača nebude žiadny problém.

hygienka
23. sep 2025
@anonym_e2c791

@seron2 mas k nemu chodiť na podpis a co ta trápi aky je? Vybavíš co treba a odchádzaš

@anonym_e2c791 nie všade to tak bohužiaľ funguje, osobná skúsenosť.

seron2
autor
24. sep 2025

ja mam tiez zle skusenosti s uradnnickou preto som sa pytala a uz sa normalne bojim....

biglovemom
24. sep 2025
@seron2

ja mam tiez zle skusenosti s uradnnickou preto som sa pytala a uz sa normalne bojim....

@seron2 popracuj na sebe a nebudes sa bat ludi

seron2
autor
24. sep 2025
@biglovemom

@seron2 popracuj na sebe a nebudes sa bat ludi

@biglovemom ja sa nebojim ludi oni posielaju niektori cloveka v jednom kuse na to co ani nechce robit alebo na skolenie ktore tiez nechce o to tu ide nepytaju sa ta nechces vyradia ta

seron2
autor
24. sep 2025

kto tvrdi ze urad prace je v pohode asi tam nikdy nebol...

seron2
autor
Autor odpoveď zmazal
mandzula
24. sep 2025

Tie, ktore sa tu vyjadrujete, boli sme vobec niekedy evidovane na UP? Ja ano, moja sprostredkovatelka bola super, ked ju vsak zastupovala ina, to bol pristup ako k hovnu. Podotykam, ze moj pristup bol rovnaky, povinnosti som si plnila, ludi sa nebojim. A zrejme o toto autorovi ide.
Autor, s tym, ze ta budu posielat do prace, musis ratat, kedze si v evidencii uchadzacov o zamestnanie, je to ich praca.

biglovemom
24. sep 2025
@seron2

@biglovemom ja sa nebojim ludi oni posielaju niektori cloveka v jednom kuse na to co ani nechce robit alebo na skolenie ktore tiez nechce o to tu ide nepytaju sa ta nechces vyradia ta

@seron2 Chapem Dakujem za vysvetlenie 😊

melanta
24. sep 2025
@seron2

@seron2 ak si evidovaná v evidencii uchádzačov o zamestnanie, je tvoja povinnosť aktívne si hľadať prácu a zúčastňovať sa na aktivitách, na ktoré ťa pošle úrad a ktoré ti majú pomôcť v hľadaní a nájdení práce. Ak si právnik či učiteľ fyziky, určite ťa neposlali na pohovor do fabriky za pás. Ak máš nízku kvalifikáciu, tak áno, pošlú ťa aj na pohovor, ktorý sa ti možno nepáči. Ak to chceš zmeniť, máš dve možnosti - dovzdelaj sa a zvýš si kvalifikáciu, alebo buď nezamestnaná bez evidencie na úrade práce. Nie je povinnosť byť v evidencii. Môžeš byť doma, platiť si každý mesiac zdravotné poistenie a nikto ťa nebude nikam posielať. Áno, na úradoch sú aj naozaj nepríjemní ľudia, ale plň si svoje povinnosti a nerieš, či dotyčný pán je v pohode alebo nie. Ak si k nemu priradená, nezmeníš to, nech ti o ňom napíše ktokoľvek čokoľvek.

anonym_b43df0
24. sep 2025
@mandzula

Tie, ktore sa tu vyjadrujete, boli sme vobec niekedy evidovane na UP? Ja ano, moja sprostredkovatelka bola super, ked ju vsak zastupovala ina, to bol pristup ako k hovnu. Podotykam, ze moj pristup bol rovnaky, povinnosti som si plnila, ludi sa nebojim. A zrejme o toto autorovi ide.
Autor, s tym, ze ta budu posielat do prace, musis ratat, kedze si v evidencii uchadzacov o zamestnanie, je to ich praca.

@mandzula no ešte aby bol uradnik zlý, ze si ta dovolí poslať na pohovor ci kurz. Tak to je fakt sila! Na UP nie si na dovolenke, ze 1x do mesiaca tam prinesieš nejaký trápny papier z netu, ze si reagovala na nejakú pozíciu a zase mas mesiac free. Konečne si začali aj plniť svoju povinnosť a chápem, že sa to niektorým nepáči.

mandzula
24. sep 2025
@anonym_b43df0

@mandzula no ešte aby bol uradnik zlý, ze si ta dovolí poslať na pohovor ci kurz. Tak to je fakt sila! Na UP nie si na dovolenke, ze 1x do mesiaca tam prinesieš nejaký trápny papier z netu, ze si reagovala na nejakú pozíciu a zase mas mesiac free. Konečne si začali aj plniť svoju povinnosť a chápem, že sa to niektorým nepáči.

@anonym_b43df0 mne to písať nemusíš, ja viem, čo je náplňou ich práce, na druhej strane mám však osobnú skúsenosť s paňou, ktorá sa ku mne správala ako k hovnu len preto, že som si dovolila byť na úrade evidovaná - po 15 odpracovaných rokoch. To rozhodne v poriadku nie je. Na kurz či do práce sa dá poslať aj slušným spôsobom, čo tam niektorým evidentne nejde a myslia si, že majú kľúče od miešačky.