icon

Máte skúsenosti s liečebňou Valentína Bardejovské Kúpele?

essinna1
27. máj 2026

Ahojte dcerka 13 tam ma ost kvoli obezite , mate prosim niekto skusenosti ? Aky je personal, ako tam je ? dakujem

adelusha
27. máj 2026

Syn tam chodieva kvoli celiakii pravidelne kazdy rok, teraz ide zas (zaciatkom juna) - uz šiesty krat. Pri prvom pobyte tam oslavil 11-ste narodeniny. On sa vzdy tesi, uz tam ma aj takych stalych kamosov, s ktorymi chodievaju priblizne v rovnakom case, cize aspon na 2 tyzdne tam ma aj znamych, partakov. Sestricky ho s radostou vitaju, ked nastupuje - maju ho rady 🙂 Prijimajuca lekarka je fajn, taka pokojna. Vrchna sestra je taka raznejsia, ale vzdy sa nam snazi vyjst v ustrety, co sa tyka terminu pobytu. Neviem aký bude tento rok synov denny rezim, nakolko uz je stredoskolak. Kym bol na ZŠ, tak dopoludnia chodil na vyucovanie - na 4 hodiny. Potom mali obed, procedury, popoludni zas isli na nejake aktivity na 1-2 hodiny pod dozorom jedneho z ucitelov. V pondelky chodievali vzdy podvecer na bowling v sprievode sestricky. V ubytovni maju spolocensku miestnost, moznost hrat hry, pozerat telku vo volnom case