icon

Odporúčania na Dr. Petra z ORL Bardejov

piskotka54
19. jan 2025

Ahojte,prosím vedel by mi niekto dať odporúčania na Dr.Petra?Je dobrý odborník?Viem,že robí zákroky v BJ na červenom kríži.Bol už niekto?Potrebujem isť so synom.Ďakujem za každú odpoveď 😊

danielle21
19. jan 2025

Ku nemu nie, je to bohuzial alkoholik, vsetci prestupuju k doktorke Ľunikovej a aj ja, v Bardejovskych Kupeloch

piskotka54
autor
19. jan 2025

Keď som bola pri ňom,tak sa mi zdal v pohode aj všetko vyšetril čo mal..tak preto sa pýtam

danielle21
19. jan 2025

@piskotka54 no ja som odisla, uz som nemala nervy

kvetkaxxx
19. jan 2025

@danielle21 vazne pije? Ako mlada som k nemu chodila, bol to expert v oblasti ORL. Teraz spm zaskocena...

lilijana
19. jan 2025

My chodime k dr.Petrovi pred rokom bol syn vyberat nosnu a skracovat krcne mandle na ČK. Aj starsim 2 synom ale este v Humennom ale to uz pred 9r. ja s nim problem nemam, ako odbornik je skvely

piskotka54
autor
20. jan 2025

@lilijana aj my ideme skrátiť mandle…je to prosím bolestivé?Dá sa to zvládnuť?Ďakujem

lilijana
20. jan 2025

@piskotka54 bolestive to je, ja osobne neviem posudit,ale vraj ako silna angina,ale deti to vzdy zvladaju lepsie ako dospeli.Syn je dost citlivy,tesne po operacii to bolo tazke,ale do tyzdna to uz bolo ok.Kazdy to inac znasa, druhy syn napr.po 2 dnoch bol akoby nic,takze je to individualne

piskotka54
autor
26. jan 2025

@lilijana ďakujem za odpoveď..pekný deň 😊

lilijana
23. mar 2025

@piskotka54 boli ste u na zakrok?