Odporúčania na endokrinológa s ľudským prístupom v Bardejove
Ahojte, potrebujem ísť na vyšetrenie ku endokrinológovi v Bardejove.
Viete mi niekoho odporučiť? Kto berie nových pacientov a ma ľudský prístup ? Ako prebieha vyšetrenie? Ďakujem
Čičvara urcite
Zlatnicka
@taktotedanie kde ma ordináciu ta pani Zlatnicka?
Viete mi aj povedať, ako prebieha vyšetrenie? Ďakujem
Zlatnícka určite, len momentálne objednáva už na jún.
Vyšetrenie, klasika ráno sestrička zoberie krv, potom okolo 10.00h. sú výsledky s ktorými ideš k lekárke.
Robí aj USG štítnej žľazy.
@adma11 ďakujem. Lepšie sa objednať osobne, alebo telefonicky? To asi termín nezmení, všakže?
Chcela by som termín do mesiaca, potom budem dlhšie odcestovaná. Prípadne keby ešte niekto mal skore termíny v Prešove, Košiciach? Nevie niekto?
Dr. Zlatnicka je v pohode
V nemocnici v pavilóne riaditeľstva tuším vchod zbpku
Tak ja som mala u cicvaru termin takmer hned ( cca 2 txzdne) presov,kosice nie ze mi dali termin o 2-3mes ale mna tam ani nikto nechcel vysetrit, odpoved neberieme novych pacientov
U zlatnickej som nebola len si ju vsetci chvalili
Rodinna znama bola tehotna/ presov kosice obvolala bud jej davali termin po porode ( co uz nemalo zmysel) alebo ju ani nevzali, zlatnicka termin hned na druhy den 🤷🏻♀️
Najlepšie osobne a vysvetliť situáciu. Sestrička je príjemná žena, žiadna harpia. Možno niekto zrušil termín
Tak ja som mala u cicvaru termin takmer hned ( cca 2 txzdne) presov,kosice nie ze mi dali termin o 2-3mes ale mna tam ani nikto nechcel vysetrit, odpoved neberieme novych pacientov
U zlatnickej som nebola len si ju vsetci chvalili
Rodinna znama bola tehotna/ presov kosice obvolala bud jej davali termin po porode ( co uz nemalo zmysel) alebo ju ani nevzali, zlatnicka termin hned na druhy den 🤷🏻♀️
@hygienka
@taktotedanie ahojte, ked clovek ide prvykrat na endokr.. potrebuje kartu od obvodneho a odporucaci papierik prosim?
@hygienka
@taktotedanie ahojte, ked clovek ide prvykrat na endokr.. potrebuje kartu od obvodneho a odporucaci papierik prosim?
@lenkaj910 vymenny listok potrebujes, kartu som ja nepotrebovala a treba sa objednat na vysetrenie sa caka
@lenkaj910 vymenny listok potrebujes, kartu som ja nepotrebovala a treba sa objednat na vysetrenie sa caka
@mamina7070 vdaka a naahodou neviete prosim, aka je cca cakacia doba na vysetrenie? Mesiac dva?
@mamina7070 vdaka a naahodou neviete prosim, aka je cca cakacia doba na vysetrenie? Mesiac dva?
@lenkaj910 tak zavisi ako kde, skus pozriet platene terminy ale aj tam kludne moze byt dva mesiace plus, neplatene aj viac
ak si tehotna a mas zle vysledky tsh mali by brat prednostne tj zavisi prave od toho vymenneho listka
zakladny odber na TSH vie urobit aj vseobecny a aj poslat na usg stitky
@lenkaj910 tak zavisi ako kde, skus pozriet platene terminy ale aj tam kludne moze byt dva mesiace plus, neplatene aj viac
ak si tehotna a mas zle vysledky tsh mali by brat prednostne tj zavisi prave od toho vymenneho listka
zakladny odber na TSH vie urobit aj vseobecny a aj poslat na usg stitky
@mamina7070 z toho odberu co moze urobit vseobecny mi vie zistit, ci mam znizenu funkciu?
@mamina7070 z toho odberu co moze urobit vseobecny mi vie zistit, ci mam znizenu funkciu?
@lenkaj910 hej zisti hodnotu TSH a ak je zvysena oproti norme tak ide o hypotyreozu a riesi sa to doplnenim hormonu liekom napr euthyrox
@lenkaj910 hej zisti hodnotu TSH a ak je zvysena oproti norme tak ide o hypotyreozu a riesi sa to doplnenim hormonu liekom napr euthyrox
@mamina7070 dakujem pekne a ked zisti nedobre hodnoty, mal by poslat na endokr,ano? Prepacte,ze sa tolko vypytujem, nemam absolutne skusenost
@mamina7070 dakujem pekne a ked zisti nedobre hodnoty, mal by poslat na endokr,ano? Prepacte,ze sa tolko vypytujem, nemam absolutne skusenost
@lenkaj910 ano presne da ti vymenny listok na endokrinologiu lebo euthyrox musi predpisat endokrinolog a on urobi aj detailnejsie odbery
@lenkaj910 ano presne da ti vymenny listok na endokrinologiu lebo euthyrox musi predpisat endokrinolog a on urobi aj detailnejsie odbery
@mamina7070 dakujem ;)
@hygienka
@lenkaj910 potrebujes vymenny listok, kartu od vseobecneho lekara nebolo treba

Zlatnicka
Ja mam dobru skusenost s cicvarom, niekomu nevyhovuje velmi zhovorcivy nie je