Skúsenosti a odporúčania na endokrinológov v Bardejove
Ahojte,
chcem sa opýtať/poradiť si, dostala som nejaké odporúčania na endokrilonógov v BJ, napr. Dr. Čičvra, alebo pani Dr. Zlatnícka, máte prosím nejaké skúsenosti? Alebo poznáte iných?
Prípadne je dlhá čakacia doba na termín? Aké poplatky sa u nich platia za vstupné prehliadky a pod.?
Hladala som uz aj v Bratislave ale niektorí lekári si len za jedno sedenie berú cez 100-150 eur. Ďakujem.
@natalia33331 zlatnicka je super, neplatila som nikdy nic
Mamka chodi k cicvarovi a tiez je spokojna, nikdy nic neplatila
Cakacie doby neviem obvolaj si
@anonym_a8b92b Ďakujem <3
Ja chodím k dr. zlatnickej. Som veľmi spokojná.
Teraz sa platí 2€ administratívny poplatok,ale to je výmysel nemocnice, nie doktorky.
Chodím k dr. Zlatnickej, nikdy som nič neplatila, veľmi milá sestrička aj pani doktorka. Ked som hľadala endo., k Čičvarovi už nebrali nových pacientov, obrátili ma na Didíkovú, tá má chcela objednať až za 3 mesiace, arogancia sestričky a bez pozdravu, tak som sa na to vykašľala a skúsila ešte dr. Zlatnicku z odporúčaní a tam bola aj ochota a zobrali ma do dvoch týždňov. Mne to naliehalo, posielala ma tam gyn., lebo sme sa 3 roky snažili o bábätko a potrebovali sme zistiť, kde je problém. Sestrička ani nečakala a dala mi termín hneď po ich letnej dovolenke bez toho, aby som sa sama prosila, len som povedala kvôli čomu idem. 🙂

@natalia33331 zlatnicka je super, neplatila som nikdy nic
Mamka chodi k cicvarovi a tiez je spokojna, nikdy nic neplatila
Cakacie doby neviem obvolaj si