icon

Skúsenosti s gynekologickou ambulanciou GYNLINE Ružinov

anda_panda
24. mar 2025

Má prosím niektorá skúsenosť s touto gynekologickou ambulanciou ? Zaujíma ma prístup lekárky a aké má poplatky - platí sa ročný poplatok ? Sono ? Objednanie termínu ?
Ďakujem

nattholla
5. aug 2025

Pripnem sa, dúfam ze by sa niekto vyjadril

anonym_674229
19. aug 2025

Ak to je este aktualne....som pacientkou vyse 10 rokov...momentalne tam ordinuje pani doktorka evka rybanska....hotovy anjel co sa tyka odbornosti aj ludskosti, pani sestricka je tiez neskutocne zlata, komunikuju mailom aj telefon pani sestricka sa ozve ked treba ....myslim ze som platila nejaky vstupny poplatok ale tak predsa je to 10 rokov....inak neplatim ziadny rocny poplatok...plati sa iba ak chcete konkretny termin to je 15eur za kazdy a plati sa 30eur za lbc cytologiu (vszp to preplaca) stava sa vsak ze aj ked mate presny termin cakate od 10-40 min sa mi stavalo priemer takych 15-20 min by som povedala ...jedine neplatene terminy maju momentalne len stredu doobeda ale treba aby sa vam usla karticka s cislom kt nedavaju vela treba prist po cislo skoro....maju aj webstranku a tam najdete dost info...snad som pomohla

bianka_012
24. feb 2026

Má niekto akutalknu skúsenosť? Ďakujem

tincaket14
16. mar 2026
@bianka_012

Má niekto akutalknu skúsenosť? Ďakujem

@bianka_012 gynekologickú ambulanciu odporúčam, sestrička je milá a odpisuje na maily, ordinujúce doktorky sú tiež veľmi milé. Moja skúsenosť je viac než pozitívna a dovolím si tvrdiť, že tu naozaj človeka počúvajú a snažia sa pomôcť. Rovnako človek nemá pocit, že doktorku otravuje a chce sa ho čo najskôr zbaviť. Vždy sa v kľude porozprávajú a popýtajú. Na bežnejšie záležitosti je doktorka Evka Rybánska fajn, ak potrebujete riešiť niečo komplikovanejšie, príp. problémy s otehotnením, odporúčam nestrácať čas a pýtať sa k pani doktorke Lenke Rybánskej, ktorá zatiaľ ordinuje len v piatky. Ambulancia funguje viacmenej na objednávanie na čas, platí sa 15 € za termín. Bez objednania je možné prísť len v stredy skoro ráno, ale berú len 7 pacientiek, viac nevyšetria.

henikap123
22. máj 2026

Zistila som ze sa da uz aj objednat online cez bookio gynline, co mne velmi vyhovuje takyto "online pristup". Robia uz aj sono prsnikov za 45 eur.

sindyna2026
27. júl 2026

Ja neodporucam, ked som prestupovala som im volala sa objednat a iba mi odvrkli rychlo rychlo nemame cas, ako to som prekusla ale aby ma napominala ako male decko ze si nie som ista terminom menzesu a ze ked mam 34 a pokusame sa rok som ako keby neplodna...minimum empatie, zacina to tam byt ako na pase len rychlo rychlo vybavit

henikap123
27. júl 2026
@sindyna2026

Ja neodporucam, ked som prestupovala som im volala sa objednat a iba mi odvrkli rychlo rychlo nemame cas, ako to som prekusla ale aby ma napominala ako male decko ze si nie som ista terminom menzesu a ze ked mam 34 a pokusame sa rok som ako keby neplodna...minimum empatie, zacina to tam byt ako na pase len rychlo rychlo vybavit

@sindyna2026 vazne? Bola som pred tyzdnom u Evky Rybanskej, cez bookio si vies vybrat medzi tromi doktorkami, ja ich nepoznam vybrala som si ju prvykrat a velmi mila doktorka. Usmievava. Nevies u ktorej si bola?

sindyna2026
27. júl 2026
@henikap123

@sindyna2026 vazne? Bola som pred tyzdnom u Evky Rybanskej, cez bookio si vies vybrat medzi tromi doktorkami, ja ich nepoznam vybrala som si ju prvykrat a velmi mila doktorka. Usmievava. Nevies u ktorej si bola?

@henikap123 u Lenky Rybanskej, akoze miestami mila ale toto podla mna prehnala a ukazala pravu tvar

henikap123
27. júl 2026
@sindyna2026

@henikap123 u Lenky Rybanskej, akoze miestami mila ale toto podla mna prehnala a ukazala pravu tvar

@sindyna2026 dobre tak k nej nepojdem 😃 ale ta Evka bola super. Skus nabuduce ju.

sindyna2026
27. júl 2026
@henikap123

@sindyna2026 dobre tak k nej nepojdem 😃 ale ta Evka bola super. Skus nabuduce ju.

@henikap123 ja som ju tam videla, ja ze to ze sestricka...neni to jej mama alebo sestra?...prestupujem inam nakoniec, kde maju aj lepsie vybavenie...ale k nej urcite nie a niekde som citala dalsi negativny koment na nu....vsade vidim same pozitiva ale to asi len na pani Evu R.

sindyna2026
27. júl 2026
@henikap123

@henikap123 precitaj si Iscare Rybanska, daj si vyhladat tam jedna pani tiez pisala

anonym_674229
2. aug 2026
@sindyna2026

@sindyna2026 rychlo rychlo vybavit? To ma mrzi takato skusenost ja som vzdy vo vnutri aj 20-30 min ked treba nieco riesit (preventivka 10-15min) a nikdy som nemala pocit ze nieco riesia rychlo rychlo alebo ze by som obtazovala a to som tam za posledne dva roky pomaly kazdy mesiac dva

sindyna2026
2. aug 2026
@anonym_674229

@sindyna2026 rychlo rychlo vybavit? To ma mrzi takato skusenost ja som vzdy vo vnutri aj 20-30 min ked treba nieco riesit (preventivka 10-15min) a nikdy som nemala pocit ze nieco riesia rychlo rychlo alebo ze by som obtazovala a to som tam za posledne dva roky pomaly kazdy mesiac dva

@anonym_674229 ja som vacsinou bola 5max 10 min aj s cestou...naposledy ani krv mi nezobrala a to som prvykrat tehu a ani vyter ked som jej vravela ze mam pocas sexu palenie...neprofesionalne

sarkanv
14. aug 2026

Ahojte, zapojím sa lebo mi to neda. S Dr Lenkou Rybanskou mam bohaté skúsenosti, aj pred aj po jej materskej a je brutálna. V pozitívnom. Je to jedna z najviac super doktoriek ake poznam, vyzná sa a vie toho naozaj vela. S problémom otehotnieť za ňou chodí vela žien a robi maximum. Preto ma maximálne hnevá ak jedna - dve nespokojne pacientky (niekedy si treba nastaviť zrkadlo či vaše spravanie bolo ok) špinia jej meno. Za mna top doktorka na Slovensku, a jedna z mala ktorá to robi srdcom. Kto naozaj potrebuje pomôct ani neuvazujte, je najlepšia.

sindyna2026
17. aug 2026
@sarkanv

Ahojte, zapojím sa lebo mi to neda. S Dr Lenkou Rybanskou mam bohaté skúsenosti, aj pred aj po jej materskej a je brutálna. V pozitívnom. Je to jedna z najviac super doktoriek ake poznam, vyzná sa a vie toho naozaj vela. S problémom otehotnieť za ňou chodí vela žien a robi maximum. Preto ma maximálne hnevá ak jedna - dve nespokojne pacientky (niekedy si treba nastaviť zrkadlo či vaše spravanie bolo ok) špinia jej meno. Za mna top doktorka na Slovensku, a jedna z mala ktorá to robi srdcom. Kto naozaj potrebuje pomôct ani neuvazujte, je najlepšia.

@sarkanv za to ze k vam bola mila neznamena ze ku kazdemu je, nikto ju nespini ale taka je moja skusenost s nou a nebudem mlcat, kedze naozaj som nebola spokojna s jej pristupom a myslim si ze recenzie by mali byt uprimne...budte rada ze nemate taku skusenost