icon

Skúsenosti s Dr. Petrušom v Bardejove

9. jún 2025

Ahojte prosim niekto chodi k tomuto panovi zubarovi?
Neviete ci berie novych pacientov?
Ake ma ceny za plombu?
Mam zubarku v bj, cenovo fajn ale odborne nic moc dakujem

lilijana
10. jún 2025

Pacientov ma velmi vela,takze ci berie novych netusim, treba sa opytat i ked si myslim ze skor nie,ako ano.Cenovo o.k.,akurat ze na objednany cas nikdy nevezmu 🤷‍♀️

autor
10. jún 2025
@lilijana

Pacientov ma velmi vela,takze ci berie novych netusim, treba sa opytat i ked si myslim ze skor nie,ako ano.Cenovo o.k.,akurat ze na objednany cas nikdy nevezmu 🤷‍♀️

@lilijana to sa stava s tym casom je to ok, ide mi o odbornost
Musim zistit lebo toto co robi moja zubarka je uz neunosne

hygienka
10. jún 2025

Ku ktorej chodíš? Ja som tiež odišla od jednej a tá nová mi našla nové kazy, hneď 2 zuby vytiahnuť, pod ďalším zápal, hneď vedľa zle vyplnené kanáliky. No hruza des

autor
10. jún 2025
@hygienka

Ku ktorej chodíš? Ja som tiež odišla od jednej a tá nová mi našla nové kazy, hneď 2 zuby vytiahnuť, pod ďalším zápal, hneď vedľa zle vyplnené kanáliky. No hruza des

@hygienka no ked som citala stare diskusie tak sa mi zda ze ste spominali kam chodite a presne tam chodim aj ja a teda absolutna nespokojnost hoci cenovo super

hygienka
11. jún 2025

Chodila som k Petrišinovej, teraz k Pangracovrj. Čiže s Pangrac nie si spokojná?

autor
11. jún 2025
@hygienka

Chodila som k Petrišinovej, teraz k Pangracovrj. Čiže s Pangrac nie si spokojná?

@hygienka velmi nie

autor
11. jún 2025
@hygienka

@hygienka vies co ja mam komplikovane zuby kedze beriem vela liekov a tie mi ich dost nicia
A uz sa mi opakovane stalo ze ma do 9:0 ako bolestivy pripad nevzala

autor
11. jún 2025

Tvrdila, ze nema termin pre mna a na to volala susedka. A jej dala

autor
11. jún 2025

Napriek tomu, ze k nej chodim uz nejaky ten rok a vie ze so zubami mam starosti

alyson29
13. jún 2025

Ja chodím do Apolonie k zubárke Gaviak (sú tam tri) príjmaju nových pacientov a nemôžeme si ju s mužom vynachváliť 🙏🏻 pre mňa zatiaľ top zubárka zo všetkých, čo som mala, dala mi dokopy chrup, objednanie vždy čo najskorší termín, keď niekto vypadol, posunuli má, ceny rovnaké ako u väčšiny

autor
13. jún 2025
@alyson29

Ja chodím do Apolonie k zubárke Gaviak (sú tam tri) príjmaju nových pacientov a nemôžeme si ju s mužom vynachváliť 🙏🏻 pre mňa zatiaľ top zubárka zo všetkých, čo som mala, dala mi dokopy chrup, objednanie vždy čo najskorší termín, keď niekto vypadol, posunuli má, ceny rovnaké ako u väčšiny

@alyson29 no prosim kolko berie za obycajnu plmbu? Lebo mne sa tie ceny zdali vyssie a kde chodim teraz mi to pride lacnejsie

alyson29
13. jún 2025

https://www.apoloniabj.sk/cennik.html tu prikladám celý cenník ☺️ mne trhala všetky 4 bolestivé osmičky (pri jednej narezávala a šila ďasno, fakt šikovná), robila dve trojvýplne, jednu dvojvýplň a opravila zlomený zub.. ešte ma čakaju dva kazy, lebo predchádzajúca zubárka ma zanedbala, vždy som odchádzala "bez kazov".. mne sa zdajú byť ceny primerané, keď porovnávame s mojím blízkym okolím. Najdrahší sa mi zdá BJ Dent

autor
13. jún 2025
@alyson29

https://www.apoloniabj.sk/cennik.html tu prikladám celý cenník ☺️ mne trhala všetky 4 bolestivé osmičky (pri jednej narezávala a šila ďasno, fakt šikovná), robila dve trojvýplne, jednu dvojvýplň a opravila zlomený zub.. ešte ma čakaju dva kazy, lebo predchádzajúca zubárka ma zanedbala, vždy som odchádzala "bez kazov".. mne sa zdajú byť ceny primerané, keď porovnávame s mojím blízkym okolím. Najdrahší sa mi zdá BJ Dent

@alyson29 tak ceny su vyssie
Zuby som si bola trhat v statnej nemocnici, 5€ za injekciu , odmietam platit taketo sumy ale evidentne asi nemam na vyber pretoze aj ked cena terajsej zubarky fajn tak sa mi nepaci pristup k pacientom
A to som bola svedkom viacerych neprijemnosti v cakarni
Sestricka tiez totalne neprijemna

alyson29
13. jún 2025

Tak to sú ozaj super ceny, tak to je o niečo potom drahšia, ale naopak si cením jej precíznosť, zuby boli vždy drahá záležitosť 😩 nepríjemné správanie vie veľa pokaziť, tu som sa zatiaľ so zlým prístupom nestretla, sestrička i recepčná veľmi milá, zvyšné dve pani zubárky odtiaľ skúsenosť nemám, ale k tej jednej (asi aj majiteľka celej budovy p.Gavryleshko) chodí polka báb od nás z firmy 😄 takže ja tiež len na základe dobrých recenzií som prešla do Apolonie, ale vzala ma táto moja.. držím palce s dobrým výberom 🍀

autor
13. jún 2025
@alyson29

Tak to sú ozaj super ceny, tak to je o niečo potom drahšia, ale naopak si cením jej precíznosť, zuby boli vždy drahá záležitosť 😩 nepríjemné správanie vie veľa pokaziť, tu som sa zatiaľ so zlým prístupom nestretla, sestrička i recepčná veľmi milá, zvyšné dve pani zubárky odtiaľ skúsenosť nemám, ale k tej jednej (asi aj majiteľka celej budovy p.Gavryleshko) chodí polka báb od nás z firmy 😄 takže ja tiež len na základe dobrých recenzií som prešla do Apolonie, ale vzala ma táto moja.. držím palce s dobrým výberom 🍀

@alyson29 ach to je pravda. Najst asi odbornika co cas neposle do kelu so super cenou je uz asi nemozne
Som velmi sklamana naozaj a to som tiez dostala odporucanie, ledva mi vzala kartu, uz ta neochota hned na zaciatku mi mala byt podozriva
Dakujem velmi pekne 🍀

autor
24. jún 2025
@hygienka

@hygienka
@hygienka prosim ta a nevies kto bude zastupovat alebo co bude s ambulanciou ked pojde na matersku?

hygienka
24. jún 2025

Neviem vôbec nič

autor
24. jún 2025
@hygienka

Neviem vôbec nič

@hygienka ach, ze co robit ci brat kartu hned ci ako..

autor
24. jún 2025
@lilijana

@lilijana prosim ta nevies cenu cca za plombu?

hygienka
24. jún 2025

Mňa normálne objednala na september a nič nehovorila.

autor
24. jún 2025
@hygienka

Mňa normálne objednala na september a nič nehovorila.

@hygienka tak netusim, ja len ci nevies ako to bude dalej ked na tu matersku nastupi
Bola znama a teda uz jej vravela, ze ide v obmedzenom rezime a ze sestricka tam cely cas obvolavala pacientov
Znama sa nepytala tiez ze co a ako

lilijana
26. jún 2025

Fuuu, neviem presne ale okolo 40-50€???

autor
26. jún 2025
@lilijana

Fuuu, neviem presne ale okolo 40-50€???

@lilijana tak to asi tak ma vacsina