icon

Skúsenosti s gynekologičkami v Bardejove?

katka122204
21. jan 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s gynekologyčkou v Bardejove. Chcela by som prestúpiť k nejakej gynekologyčke ale počula som tak akurát o pani doktorke Lunikovej ale tá ma plno a neberie nové pacientky.
Ďakujem za odpovede. 🙂

lenuska9999
21. jan 2025

@katka122204 ja mám doktora, toho nehladas, tak ti poviem aspoň kam nechoď a to k Berníkovej. Chodila som tam ešte počas strednej školy, razil z nej stále alkohol, v čakárni si vysedela pól dňa a viac krát som bola svedkom toho, že keď od nej chcel niekto vziať kartu a prestúpiť , tak mu urobila výstup pred celou čakárňou. Našťastie som prestúpila bez toho, aby som si osobne pre kartu šla. Moj gyn. len poslal papier s tým, že ma poslať moju kartu poštou a bolo to.

katka122204
autor
22. jan 2025

@lenuska9999 a k akemu gynekologovi chodiš? A si s nim spokojna ?

lenuska9999
22. jan 2025

@katka122204 K Novickému do nemocnice. Na ambulancii sa tam striedajú všetci gynekológovia z oddelenia. On robí v piatky. Ale ak máš problém , môžeš ist hociktorý deň, ku hociakému doktorovi / doktorke. Môžeš to striedať 😁 lebo si v podstate pacientkou tej ambulancie a nie konkrétneho lekára. Ja som tam spokojná

miruska128
22. jan 2025

@katka122204 pripojim sa a súhlasím s tým, že bernikova nie, tiez som k nej chodila dávno a čistá katastrofa. Taka skusenost moja s nou napr, keď mi trebalo ukončiť PN a sedela som v čakárni pol dna, tak v jeden moment sa pozbierala a odišla, len oznámila, že musí odísť, lebo musí ísť psovi spraviť pohreb🤦‍♀️také psycho tam, niekedy si človek ani nebol istý ci vôbec príde. A ja tiez chodím do nemocnice,ale k dr. Brnusakovi a max spokojnosť, všetci sú tam super, akurát Novicky arogantný, neempaticky.

taktotedanie
24. jan 2025

@katka122204 ja chodim k dr bernikovej od 18 a nikdy by som nemenila, dufam ze tak skoro ani do dochodku nepojde
Dostala ma z takych diagnoz, ze dovidenia..
Ma v niektorych situaciach specificke spravanie to je pravda 🤷🏻‍♀️
Odkedy ma novu sestricku cely system v ambilancii je ovela lepsi

miruska128
24. jan 2025

@taktotedanie akože áno, odborníčka je,len mne to jej správanie a system tam nevyhovoval

taktotedanie
24. jan 2025

@miruska128 ja nemozem povedat ani jedno zle slovo, nikdy som zlu skusenost nemala, keby nie pani doktorky tak nemam dieta a vytiahla ma z otrasnych dalsich diagnoz.. a hovorim odkedy je nova sestricka konecne tam nevladne chaos

bibi159
28. feb 2025

Chodila som k Lunikovej a odišla som nebola som spokojná chodím už pár rokov k dr Brnusakovi pod lipkov a som spokojná nadmieru zo všetkým.Len odporúčať mozem