icon

Zubný chirurg v Bardejove

jazminn
4. sep 2025

Moja zubna lekárka ma posiela vytrhnúť zuby múdrosti na chirurgii v lokálnej anestéze, máte niekto s tým skúsennosť a kto vam to robil?

alyson29
4. sep 2025

@jazminn mne to robila moja zubárka v Apolonii (majú tam obe zubárky chirurgiu), všetky 4 zuby múdrosti mi dala von

hygienka
5. sep 2025

Ja som bola u dr macka

anonym_1c70c4
5. sep 2025

Taktiež som bola u doktora Macka. Za mňa spokojnosť

jazminn
autor
5. sep 2025
@alyson29

@jazminn mne to robila moja zubárka v Apolonii (majú tam obe zubárky chirurgiu), všetky 4 zuby múdrosti mi dala von

@alyson29 volala som 180e jeden zub

jazminn
autor
5. sep 2025
@anonym_1c70c4

Taktiež som bola u doktora Macka. Za mňa spokojnosť

@anonym_1c70c4 doktor Macko je na dlhšie v zahraničí...

hygienka
5. sep 2025
@jazminn

@jazminn mne povedali, že bude preč 2 týždne. Bola som tam minulý týždeň, tak neviem

alyson29
5. sep 2025
@jazminn

@alyson29 volala som 180e jeden zub

@jazminn ja som platila len 80 eur za jeden zub, ale pozerám cenník a tam je 180 eur, ale nie za obyčajnú extrakciu ako som mala ja:
Extrakcia jednokoreňového zuba 60.00 €
Extrakcia viackoreňového zuba 80.00 €
Komplikovaná ext. zuba (Šitie+plazma PRF) 100.00 €
Chirurgická ext. zuba (Šitie+plazma PRF) 180.00 €

anonym_a5a98d
8. sep 2025
@jazminn

@jazminn v apolonii ta hlavna zubarka ukrajinka, platila som 100€, termin som mala hned na druhy den, max spokojnost, velmi sikovne jej to islo, nebolo kedy a osmicka bola vonku
Caka ma este jedna osmicka a tiez pojdem tam
U macka to vyvhafza drahsie

anonym_a5a98d
8. sep 2025
@jazminn

@jazminn ale bola som tahat aj v kosiciach v nemocnici a platila som 2€ za injekciu inak nic, myslim ze teraz sa plati 5€

jazminn
autor
8. sep 2025
@alyson29

@alyson29 a cena za 4 zuby?

jazminn
autor
8. sep 2025
@anonym_a5a98d

@jazminn ale bola som tahat aj v kosiciach v nemocnici a platila som 2€ za injekciu inak nic, myslim ze teraz sa plati 5€

@anonym_a5a98d ale kde v KE to bolo? a tiež kedy to bolo...

anonym_a5a98d
8. sep 2025
@jazminn

@anonym_a5a98d ale kde v KE to bolo? a tiež kedy to bolo...

@jazminn nova nemocnica 2 roky dozadu, plati sa vzdy len za injekciu informovala som sa teraz co som riesila osmicku pred 2 mesiacmi ale nemohla som vycestovat do kosic a mala som bolesti takze som sla tahat do apolonie, v statnej preplacaju poistovne normalne zakrok

alyson29
8. sep 2025
@jazminn

@alyson29 a cena za 4 zuby?

@jazminn 4x80eur, keďže všetky 4 boli viackoreňové, na každom sedení jeden, nedala som to naraz

jazminn
autor
9. sep 2025
@anonym_a5a98d

@jazminn nova nemocnica 2 roky dozadu, plati sa vzdy len za injekciu informovala som sa teraz co som riesila osmicku pred 2 mesiacmi ale nemohla som vycestovat do kosic a mala som bolesti takze som sla tahat do apolonie, v statnej preplacaju poistovne normalne zakrok

@anonym_a5a98d a nevieš kontakt tam? nová nemocnica?

anonym_a5a98d
9. sep 2025
@jazminn

@anonym_a5a98d a nevieš kontakt tam? nová nemocnica?

@jazminn ja som prisla len tak , sadla si do cakarne vysla sestricka precitala vymenny listok pockala som asi 20min a vytiahli

jazminn
autor
9. sep 2025
@anonym_a5a98d

@jazminn ja som prisla len tak , sadla si do cakarne vysla sestricka precitala vymenny listok pockala som asi 20min a vytiahli

@anonym_a5a98d ale to je vo Fakultnej v KE?

anonym_a5a98d
9. sep 2025
@jazminn

@anonym_a5a98d ale to je vo Fakultnej v KE?

@jazminn ano normalne bud v novej nemocnici tr snp 1 alebo dole v starej na rastislavovej ulici