Ako sa zbaviť komárov v dome?
Ahojte. Prosím vás, poraďte mi niečo proti komárom. Nemali sme žiadne, ale susedovci si urobili na pozemku rybník a teraz máme tak 10 denne. Ja sa zobudím na ich bzukot, takže už som pekne týždeň nevyspatá a fakt som naštvaná. Sme zvyknutí doma vetrať na max otvorené okno, ale teraz to nejde. V dome nám spia aj psi a aj mačka, takže niečo také, čo by im nevadilo. Ďakujem.
sieťky?
@anonym_e2584f pomôžu? Akurát, že cez spálňové okno chodí dnu naša mačka. 🙂 Sú aj nejaké vyťahovacie alebo tak nejak?
@anonym_e2584f pomôžu? Akurát, že cez spálňové okno chodí dnu naša mačka. 🙂 Sú aj nejaké vyťahovacie alebo tak nejak?
@btus určite by sa dali vyrobiť na to dvierka
sietky na okno a do zastrcky odpudzovace..macke sa naucte otvarat dvere ...
sietky, nikdy sme vo vnuti nemali komara ani iny hmyz ved to je ich ucel preco sa vyrabaju 🤷🏻♀️
Byvame pri potoku a bez sietok na oknach si neviem predstavit fungovat. Macky chodia dovnutra normalne cez dvere
Sieťky na okná. A inak máme jazero ( museli sme spraviť skrz odvod vody). Chodia k nám rôzne vtáky, žaby a kazdy večer netopiere. Nemáme žiadne komáre ani vonku. Predpokladám, že všetko pozeru. Ak urobili rybník tento rok, tak možno budúci ho osídlia zvierata a pojedia ich. Akurát žaby sú nepríjemne, lebo na jar ich pocut. Akonáhle sa oteplí, tak už nie. Môj muž jeden druh žiab vždy odchyti a vezme preč, nech nevadia susedom. Ďalšie druhy sú tichšie.
Ja mám sieťky vo všetkých oknách aj dverách a aj mostykieru nad posteľou a aj tak sa nejaké komáre každú noc nájdu, tiež byvam pri vode. Ale mne je to vyslovene jedno. Teraz sa trochu viac snažím, aby mi nezrali babo a to je všetko. Tým chcem povedať, že da sa na to zvyknúť. Mne jedine, čo vadia sú tie krvavé čiarky po posteľnom prádle, keď ich zabijem
Ta vec do zástrčky a spreje ich zabijú, ale podľa mňa to aj ľudom trochu ničí pľúca a možno aj niečo ine

sieťky?