Ako sa zbaviť komárov v dome?
Ahojte. Prosím vás, poraďte mi niečo proti komárom. Nemali sme žiadne, ale susedovci si urobili na pozemku rybník a teraz máme tak 10 denne. Ja sa zobudím na ich bzukot, takže už som pekne týždeň nevyspatá a fakt som naštvaná. Sme zvyknutí doma vetrať na max otvorené okno, ale teraz to nejde. V dome nám spia aj psi a aj mačka, takže niečo také, čo by im nevadilo. Ďakujem.
sieťky?
@anonym_e2584f pomôžu? Akurát, že cez spálňové okno chodí dnu naša mačka. 🙂 Sú aj nejaké vyťahovacie alebo tak nejak?
@anonym_e2584f pomôžu? Akurát, že cez spálňové okno chodí dnu naša mačka. 🙂 Sú aj nejaké vyťahovacie alebo tak nejak?
@btus určite by sa dali vyrobiť na to dvierka
sietky na okno a do zastrcky odpudzovace..macke sa naucte otvarat dvere ...
sietky, nikdy sme vo vnuti nemali komara ani iny hmyz ved to je ich ucel preco sa vyrabaju 🤷🏻♀️
Byvame pri potoku a bez sietok na oknach si neviem predstavit fungovat. Macky chodia dovnutra normalne cez dvere
Sieťky na okná. A inak máme jazero ( museli sme spraviť skrz odvod vody). Chodia k nám rôzne vtáky, žaby a kazdy večer netopiere. Nemáme žiadne komáre ani vonku. Predpokladám, že všetko pozeru. Ak urobili rybník tento rok, tak možno budúci ho osídlia zvierata a pojedia ich. Akurát žaby sú nepríjemne, lebo na jar ich pocut. Akonáhle sa oteplí, tak už nie. Môj muž jeden druh žiab vždy odchyti a vezme preč, nech nevadia susedom. Ďalšie druhy sú tichšie.
Ja mám sieťky vo všetkých oknách aj dverách a aj mostykieru nad posteľou a aj tak sa nejaké komáre každú noc nájdu, tiež byvam pri vode. Ale mne je to vyslovene jedno. Teraz sa trochu viac snažím, aby mi nezrali babo a to je všetko. Tým chcem povedať, že da sa na to zvyknúť. Mne jedine, čo vadia sú tie krvavé čiarky po posteľnom prádle, keď ich zabijem
Ta vec do zástrčky a spreje ich zabijú, ale podľa mňa to aj ľudom trochu ničí pľúca a možno aj niečo ine
Ahoj, mám sieťky na oknách aj terasovych dverach, ale pri deťoch samozrejme veľakrát sieťka akoby nebola.. mám na každom poschodí 1 túto lampu do elektriky z Lidla.. idú na to komáre aj muchy😉 za mňa naj vecička, len sa mi zdá, že na to idú až keď je prítmie, netuším, zapínam to večer, keď ideme dnu.. nevydáva to zvuk.. mám aj psa vnútri, neregistruje to vôbec..
uprimne lastovičky, nemusia byt na dome hniezda ale niečo takéto , máme 3 a komara alebo muchu som nevidela , kludne to môže byt menšie alebo len obdlžnik
pripadne tie hniezda su robené tak že si vieš pod ne dat dosku a nešpinia nič
umele lastovičie hniezda vieš kupit https://www.bat-man.sk/vtacie-hniezdo-bnb-box-a...
uprimne lastovičky, nemusia byt na dome hniezda ale niečo takéto , máme 3 a komara alebo muchu som nevidela , kludne to môže byt menšie alebo len obdlžnik
pripadne tie hniezda su robené tak že si vieš pod ne dat dosku a nešpinia nič
umele lastovičie hniezda vieš kupit https://www.bat-man.sk/vtacie-hniezdo-bnb-box-a...
@sara07 lastovičky máme dve hniezda na dome. 🙂

sieťky?