icon

Ako sa zbaviť mravcov v kuchyni bez chémie?

Včera o 08:03

Zdravím. Poraďte mi, ako sa zbaviť mravcov v kuchyni?
Mám malé deti, psíka, teda nechcem tam dávať nejakú moc silnú chémiu. Neviete mi poradiť nejaké možnosti? Bývame v dome. Teda nie sú od susedov :-/

anonym_79bb4a
Včera o 08:22

@anonym_autor na miesta kde chodia nastrazit mravcie bufety, su aj take, kde nie je chemia, znacka Loxiran

vikusjk
Včera o 08:27

@anonym_autor ak vies, odkial ti vychadzaju, daj tam sol. Normalne kuchynsku sol natlac do tej dierky a okolo nej. Ak nevies, ale mozes niekde, kadial chodia, rozsypat sol (napriklad pod kuch. linku za tu spodnu listu) tak to sprav. O tyzden povysavas aj s mravcami.

anonym_5a3d68
Včera o 08:35

soľ, alebo ak tam nemá prístup dieťa alebo pes, tak Bros prášok proti mravcom. Za pár hodín máš pokoj. Ja som sypala Bros, mačka prášok ignorovala.

thereisabear
Včera o 08:52

Raid domček na mravce, taký biely.

hopeja
Včera o 09:08

RAID domček u nás už dvakrát super zabral, za pár hodín bolo po probléme….nezabral len raz na také malé červené mravce, tie tam nechodili, poriešili sme sprejom

aalt
Včera o 09:11

Raid domcek a do 24 hodin mas pokoj.

anonym_1e34aa
Včera o 10:09

Máme také domčeky,nie je to Raid, mravce sa ,,napádajú,, rozmedzí do svojho domčeka a postupne vymiznú. Mám s tým dobré skusenosti

anonym_48c523
Včera o 11:11

Mne zabralo nájsť odkiaľ vychádzali a tam naliať silný mužský parfém, alebo nastriekat mužský dezodorant. Odvtedy sú mravce preč.

anonym_5a11b9
Včera o 11:19

Ocot

tiezjedna
Včera o 11:45
@anonym_48c523

Mne zabralo nájsť odkiaľ vychádzali a tam naliať silný mužský parfém, alebo nastriekat mužský dezodorant. Odvtedy sú mravce preč.

@anonym_48c523 urobila som to isté, akurát so Sanytolom. Zabral hneď.

annazozelenehodomu1
Včera o 17:26

Mravce nemajú radi vôňu mletej škorice, my sme v kuchyni posypali mletú škoricu a odišli ....... tak uvidím čí sa vrátia

anonym_eee721
Dnes o 05:13

ja mam vo flasi s rozprasovacom ocot a kazdy vecer prestreknem povrchy octom. Nesmie nikde ostavat zadne jedlo ani omrvinky. Minule mi na zem spadlo jedno kolienko (cestovina) a kym som sa otocila, donosila jedlo do jedalne, na tom kolienku bolo 10 tych malych mrsiek. My mame tento rok invaziu asi. A bojujeme s tym kazdy rok....