Ako sa zbaviť ovocných mušiek doma?
Ahojte, objavili sa mi doma ovocné/vínne mušky. Ovocie nemám vôbec vonku. Krúžia okolo koša, ktorý vynášam každý deň a okolo čaju, ktorý urobím. Neviem sa ich zbaviť. Kúpila som dnes taký lapač na vínne mušky z DM, ale nevyzerá, že by to fungovalo. Neviete mi poradiť, ako sa ich zbaviť? Ďakujem.
@anonym_autor vyloz kos na balkon
@anonym_50b1fd nemám balkón
@anonym_50b1fd nemám balkón
@anonym_autor Nehádž do koša bio odpad,treba triediť,je na to aj zákon.
Bio odpad ak nechceš hneď odniesť do nádoby na to určenej,tak skladuj v plastovej uzatvorenej krabičke v chladničke a vyhoď,keď ho budeš mať viac.
@anonym_autor Nehádž do koša bio odpad,treba triediť,je na to aj zákon.
Bio odpad ak nechceš hneď odniesť do nádoby na to určenej,tak skladuj v plastovej uzatvorenej krabičke v chladničke a vyhoď,keď ho budeš mať viac.
@anonym_1ae8ef bio odpad vynášam každý deň samostatne.
@anonym_autor Tak potom čo máš v koši,keď tam idú tie mušky? Predsa tam niečo musí byť,čo ich tam láka,možno špinavý kôš?
@anonym_autor Tak potom čo máš v koši,keď tam idú tie mušky? Predsa tam niečo musí byť,čo ich tam láka,možno špinavý kôš?
@anonym_1ae8ef kôš je čistý, stále nový sáčok, vynesený každý deň.
@anonym_autor
Dnes to znova riesim, do flase od vina dam za mensi hrncek jablcneho octu., funguje to. Musi byt vonavy ocot to ich nalaka a tam sa utopia.
@anonym_1ae8ef kôš je čistý, stále nový sáčok, vynesený každý deň.
@anonym_autor tak neviem🙈
vyhodit, co ich laka a sprej proti hmyzu.
My sme mali taky internatovy zlepsovak: vyzmykany citron do sacka, nechat na noc otvoreny a rano rychlo zavriet a vyhodit. Niekde som cital, ze miska s octom a jar (alebo hocaky cistiaci prostriedok). A vychytaju to aj tie modre elektro lampo lapace na hmyz.
Nam tak sa pribyvali 🤣nejak ale na fb som nasla: do nadoby s vodou asi 2cm trosku jari, asi 2kvapky a kedze som nemala jablcny ocot ,vymenila som za obycajny a lyzicku cukru. Utopili sa vsetky do 3dni

@anonym_autor vyloz kos na balkon