Je toto šváb?
Včera večer som našla a zabila asi 10 takých, deň predtým tam určite neboli, lebo by som si ich všimla. Netuším, odkiaľ lezú, bývam na 11tom poschodí a videla som ich iba v izbe, ani v kúpeľni ani kuchyni neboli. Na švába sa mi zdali dosť pomalé, v podstate sa nehýbali takmer vôbec. Viete mi poradiť čo s tým?
Nie, určite to nie je šváb.. hmyz je moje hobby, takže sa v Tom celkom vyznam (skromne 😅) a toto je najskôr potemnik skladový, resp.mucny chrobák.. nedá sa mi na mobile priblížiť tvoja fotka, ale 100% to nie je šváb.. ten vyzerá úplne inak..
Prepáčte, ale toto neustále spolieha nie sa na AI. Veď to môžete ísť na ulicu a spýtať sa prvého okoloidúceho. Treba sa trošku aj zamyslieť a dať si trochu námahy a nie spoliehať sa na každú blbosť, dokonca prvú blbosť, ktorú vám internet vypľuje
Prepáčte, ale toto neustále spolieha nie sa na AI. Veď to môžete ísť na ulicu a spýtať sa prvého okoloidúceho. Treba sa trošku aj zamyslieť a dať si trochu námahy a nie spoliehať sa na každú blbosť, dokonca prvú blbosť, ktorú vám internet vypľuje
@abbey1 veď to presne aj robím, očividne som sa neuspokojila s odpoveďou AI keď sa pýtam tu
Nie, určite to nie je šváb.. hmyz je moje hobby, takže sa v Tom celkom vyznam (skromne 😅) a toto je najskôr potemnik skladový, resp.mucny chrobák.. nedá sa mi na mobile priblížiť tvoja fotka, ale 100% to nie je šváb.. ten vyzerá úplne inak..
@jana_eyre_2 zjavilo sa to v noci, doteraz som to určite doma nemala, asi 10-15 kusov som zabila a netuším odkiaľ lezú. V kuchyni a kúpeľni som nevidela ani jediného. Hlavne tá náhla invázia ma prekvapila.

AI odvode ze asi ano