8-ročné gymnázium Tilgnerova
Ahojte, ti ktori, mate deti na Tilgnerke-8rocnom, ste spokojni? Zaujima ma najma kvalita vyucby vseobecne, jazykov, moznosti jazyk.pobytov. Tiez ci ste sa na prijimacky pripravovali douckom alebo specialne,kedze skola ma vlastne testy. Dakujem
@luna11 ja doucujem anglictinu a slovencinu na prijimacky na 5 rocne bilingvalne gymnazium. teraz jedneho studenta. Pripravujeme sa z testov ktore su dostupne na nete pre gymnazia, tiez robime maturitne testy z AJ a SJ, alebo monitorove testy z AJ a SJ.
@katrin1501 dakujem, 8-rocne ma vsa zaujima
@katrin1501 dakujem, 8-rocne ma vsa zaujima
@luna11 chapem, len prijimacky su velmi podobne, struktura testov je rovnaka na obe gymnazia 🙂 A co sa tyka jazykov, student tam chodi teraz na ZS a ti ucitelia za vela nestoja podla toho co hovoril. Ti isti ucia aj na bilingvalnom gymnaziu a aj 8 rocnom
Ahojte, prosim, neviete mi poradit niekoho ozaj dobreho na doucovanie slovenciny na prijimacky na 8 rocne gymnazium? Uz sa velmi trapime sami z kniziek a na douc ma je kopa doucovatelov , ale bez regerencii :/
Dakujem velmi..
Ahojte, prosim, neviete mi poradit niekoho ozaj dobreho na doucovanie slovenciny na prijimacky na 8 rocne gymnazium? Uz sa velmi trapime sami z kniziek a na douc ma je kopa doucovatelov , ale bez regerencii :/
Dakujem velmi..
@plnenapaprika poradit neviem ale chcem sa spytat ci matr nejake knizky s testami a ake
Dakujem velmi..
@plnenapaprika ahoj, doucujem slovencinu aj anglictinu na prijimacky, maturity, na monitor, robim online, takze viem pomoct nech ste kdekolvek

@luna11 ja doucujem anglictinu a slovencinu na prijimacky na 5 rocne bilingvalne gymnazium. teraz jedneho studenta. Pripravujeme sa z testov ktore su dostupne na nete pre gymnazia, tiez robime maturitne testy z AJ a SJ, alebo monitorove testy z AJ a SJ.