Aká je vhodná cena za babysitting v Bratislave?
Ahojte
Kolko by bola vhodna cena za strazenie deti (rodic odcestovany)
2 skolopovinne deti
Po skole vyzdvihnut, doma ulohy, vecera, hygiena, rano desiata a zaniest do skoly (skola je hned pri dome).
Aka by bola ferova suma ore babysitterku aj pre rodica?
Islo by o 2-3 takto po sebe iduce dni
Dakujem
Pripnem sa, lebo riesime podobné
@miriamzba aj mate uz nejaku ponuku alebo nastrel?
Tie ceny sú od 15e/1hod a vyššie, ale zháňam ďalej, pretože potrebujeme pravidelné strazenie
Tie ceny sú od 15e/1hod a vyššie, ale zháňam ďalej, pretože potrebujeme pravidelné strazenie
@miriamzba takze al by bola s detmi od poobedia do rana tak 15x pocet hodin?
Skor ma zaujima fix pri takomto strazeni ze aj s prespatim
Ano, a pri viac deťoch to bolo ešte viac.
Skúšali sme najskôr inzeráty z tých portalov, ale nebolo to ok. Cez agentury naopak, sme boli maximálne spokojní so službou, jednu agenturu sme skúšali aj s fixom, ale ceny boli strasne. Tento týždeň mám stretko s dvomi žienkami, čo mi odporucali kolegynky, uvidíme.
@miriamzba takze al by bola s detmi od poobedia do rana tak 15x pocet hodin?
Skor ma zaujima fix pri takomto strazeni ze aj s prespatim
@anonym_autor neviem poradiť so sumou, iba spomeniem, že za noc keď babysitter spí od 22.00 do rána kým vstáva k deťom sa hodiny neúčtujú. Tak to aspoň bolo v zahraničnej agentúre, neviem ako sa to ráta na SK
@anonym_autor
Znami maju 13 mesacnu dcerku, opatrovatelka je u nich doma pokial oni pracuju ( IT) a tiez platia 15E, len s tym rozdielom, ze ich mesacny cisty prijem je 10k.
Ja osobne neverim ziadnej opatrovatelke, videla som na ihrisku a nie jednu.
na den 50-100€
ak je to len takto sporadicke
Ano, a pri viac deťoch to bolo ešte viac.
Skúšali sme najskôr inzeráty z tých portalov, ale nebolo to ok. Cez agentury naopak, sme boli maximálne spokojní so službou, jednu agenturu sme skúšali aj s fixom, ale ceny boli strasne. Tento týždeň mám stretko s dvomi žienkami, čo mi odporucali kolegynky, uvidíme.
@miriamzba kolko bola cena cez agenturu a kolko cez portal? Ja viem kde hladat, pytam sa na ceny
na den 50-100€
ak je to len takto sporadicke
@anonym_6bf882 ahoj, 100 vratane s nocou?

Pripnem sa, lebo riesime podobné