Aké sú vaše skúsenosti s Dental Brothers?
Dobrý deň, objednala som sa ku Dental Brothers na zubnú hygienu ale čítala som tu na fóru že ich veľmi nechvália. Aké máte skúsenosti vy?
Dentalna hygiena bola oka v centraly, zvladli aj deti, len mali na stranke zavadzajucu informaciu k prispevku na zuby, lebo neboli zazmluvneni s union a namiesto 3 x 50 eur, union preplatila 3 x 28 eur. Ale to uz je pase.
Len za mna tym padom podvodnici a uz tam viac nepojdem
Ja som bola vcera na hygienu v Centrali a najhorsia skusenost aku som kedy mala so zubnou hygienou. Hygienicka bola silna/obezna pani, ktorej pristup tomu aj zodpovedal. Nedala mi silikonovy roztahovac na pusu ( neviem ako sa to spravne nazyva) a usta mi roztahovala silou...na kazdej hygiene som dostala roztahovac len tu nie...v zivote nikdy ma tak neboli usta po hygiene ako po hygiene v Dental brothers...mam prasknuty 1 kutik a hnisa mi v nom..isla som odtial s opuchnutymi a bolavymi ustami
.v noci ma silno rozbolala licna kost...pri jedeni len obmedzene viem otvorit usta... Hoci som upozornovala na to ze ma boli co robi, surovo mi hygienicka roztahovala tie kutiky. Zuby su ciste ale ten sposob prevedenia vyslovene hruby :(
Moja chyba ze som si najprv neprecitala recenzie.:(

ahoj, a v com presne ich nechvalia? ja tam chodim na dentalnu hygienu a som spokojna 🙂 aj s pristupom, aj s vysledkom