Aké sú vaše skúsenosti s Reprofit Bratislava?
Dnes o 04:39
Napiste mi prosim vasu skusenost s labakom v reprofit bratislava. IVF odber aj oplodnenie super. Treti den inkubacie embryy sa vsetko vyvyja velmi pekne a potom 5 a hlavne 6 den sa vsetko kvalitativne pokazi. Mate aj vy skusenosti ze 1 a 3 den viac menej vsetko ok a potom velke zhorsenie? moze to byt aj zlymi vajickami urcite ale zaujimama ma aj ten labak. dajte mi vase skusenosti nech viem zistit kvalitu ich laboratoria.dakujem

@romana_12a mas vyssi vek? Ake mas amh? Aky mate spermiogram? Ake metody oplodnenia ste mali? Ako si predstavujes preverenie kvality laboratoria,nebola si kazde 2dni informovana o vyvoji alebo preco mas pocit,ze nieco zanedbali? Ved na to su presne postupy,ktore musia embryologovia dodrziavat.Co znamena,ze sa vsetko vyvija do 5.dna pekne a potom sa to pokazi? V akom vyvojovom stadiu ste mali embrya do momentu,ked sa to vsetko pokazilo?
Ja mam skusenost s jednym sk car a reprofit brno. Na 5.den uz som mala mrazene embrya,nechali dojst akurat tie,ktore si pytali este