icon

Aké sú vaše skúsenosti s Reprofit Bratislava?

romana_12a
28. apr 2026

Napiste mi prosim vasu skusenost s labakom v reprofit bratislava. IVF odber aj oplodnenie super. Treti den inkubacie embryy sa vsetko vyvyja velmi pekne a potom 5 a hlavne 6 den sa vsetko kvalitativne pokazi. Mate aj vy skusenosti ze 1 a 3 den viac menej vsetko ok a potom velke zhorsenie? moze to byt aj zlymi vajickami urcite ale zaujimama ma aj ten labak. dajte mi vase skusenosti nech viem zistit kvalitu ich laboratoria.dakujem

anonym_3492cf
28. apr 2026

@romana_12a mas vyssi vek? Ake mas amh? Aky mate spermiogram? Ake metody oplodnenia ste mali? Ako si predstavujes preverenie kvality laboratoria,nebola si kazde 2dni informovana o vyvoji alebo preco mas pocit,ze nieco zanedbali? Ved na to su presne postupy,ktore musia embryologovia dodrziavat.Co znamena,ze sa vsetko vyvija do 5.dna pekne a potom sa to pokazi? V akom vyvojovom stadiu ste mali embrya do momentu,ked sa to vsetko pokazilo?

Ja mam skusenost s jednym sk car a reprofit brno. Na 5.den uz som mala mrazene embrya,nechali dojst akurat tie,ktore si pytali este

romana_12a
autor
28. apr 2026

Mily anonym viem ze co sa pytas je relevantne. Napriek tomu sa pytam tych ktory ivf podstupili v reprofite ci mali takyto problem alebo nie.

lena_95
28. apr 2026

To, ze sa embrya prestanu pekne vyvijat po 3. dni, ma vacsinou na svedomi kvalita spermii.

Ja som v Reprofite BA absolvovala OPU 2 tyzdne dozadu a podla mna maju labak v poriadku. Z 12tich oplodnenych vajicok, mame 6 kvalitnych embryi. Jedine, co sa mi nepozdavalo, bolo ze v ropise podla dni sme mali inu kvalitu, ako kvalitu embryi, uvedenu pri rozdeleni do slamiek pri mrazeni. Pokial sa embrya dostali k mrazeniu, este sa stihli presunut do dalsieho stadia, co moze a nemusi byt v poriadku.

Mimo labaku mam s Reprofit BA viacero neprijemnych skusenosti ale kedze tam mame embrya, zatial tam zostaneme.

romana_12a
autor
28. apr 2026
@lena_95

To, ze sa embrya prestanu pekne vyvijat po 3. dni, ma vacsinou na svedomi kvalita spermii.

Ja som v Reprofite BA absolvovala OPU 2 tyzdne dozadu a podla mna maju labak v poriadku. Z 12tich oplodnenych vajicok, mame 6 kvalitnych embryi. Jedine, co sa mi nepozdavalo, bolo ze v ropise podla dni sme mali inu kvalitu, ako kvalitu embryi, uvedenu pri rozdeleni do slamiek pri mrazeni. Pokial sa embrya dostali k mrazeniu, este sa stihli presunut do dalsieho stadia, co moze a nemusi byt v poriadku.

Mimo labaku mam s Reprofit BA viacero neprijemnych skusenosti ale kedze tam mame embrya, zatial tam zostaneme.

@lena_95 Dakujem za tvoju odpoved. Ja nemam
ziaden dokaz len sa pytam na skusenosti inych. Ano moze to byt kvalitou spermii suhlasim ale mam urcite podozrenie ze to nemusi byt uplne ok ten labak. Aj mozna pricina moze byt labak preto sa pytam ci to este niekto ma podobne aby sme tam nestaracali cas a blastocysty🙂

anonym_b9a9ea
29. apr 2026

nam sa vela embryi zastavovalo na 5ty den. resp 3den bol ok a 5 uz boli odpisane. Hovorili mi tak ze prve 3dni ak nepreziju naznacuje to zlu kvalitu vajicok po 3tom dni to naznacuje skor zlu kvality spermii. Nemusi to byt ale pravidlo, muz ma ale ozaj zle spermie. Nam trvalo 3ivf dopracovat sa k babatku ale bola som tam velmi spokojna s pristupom tak sme ostali, zacinala som vsak este kym to bolo iscare, az posledne ivf reprofit. Mala som aj vyssi vek takze zazraky som necakala a embrya sme posielali na genetiku takze vklady boli tiez "len" 3.