Ako dlho trvá čakanie na operáciu nosnej mandle?
Zdravim. 14.2 sme objednani na ORL vysetrenie na kramare kvoli vyberu nosnej mandle (ORL dr nam nariadila vybratie). Viete mi prosim niekto zo skusenosti povedat,ako dlho po tomto vysetreni budeme cakat na termin operacie?
Dakujem
My cakame od aprila 2024, termin mame teraz v marci
My sme mali vyšetrenie v júni, termín nám dali na november, no keď pravidelne voláte a pýtate sa či sa niečo neuvoľnilo dá sa dostať o dosť skôr, operáciu sme mali nakoniec v auguste cca 1.5 mesiaca po vyšetrení 😊
5r. syn boli na vyšetrení v júni 2024 a operácia bola naplánovaná na január 2025. Nakoniec sa nám podarilo ísť na operáciu už v septembri, známa nám prepustila termín.
@kris_tin257 vsak tam sa neda dovolat..bolala som tam dokopy uz asi 50x a ani raz som sa nedovolala
@tatuska na aké číslo voláš? S koncovkou 132? Oni majú viacero liniek. Treba volať na toto konkrétne
Prosim vas a ako ste boli spokojni s operaciou? Nebolo to stresujuce pre tie deti? Ako to prebieha?
@weronka31 operácia priebeh super, môj syn išiel prvý na radu tak to bolo najlepšie (idú myslím podľa veku) prídete do prvej miestnosti kde dajú vypiť sirup ktorý deti oblbne ste tam asi 15 minút, príde doktorka ktorá dieťa zoberie a ďalej už s ním rodič nemôže... Môj syn si od toho sirupu nič nepamätal ani operacku zavádzanie kanyly operáciu nič, až keď sa zobudil na izbe. Priniesli ho na izbu preložili do postele a spal asi dve hodiny, potom bol otapeny dostal obed mal zavedenú infúziu, prišiel doktor skontroloval a boli sme tam do 18tej kedy ho skontrolovali opäť a pustili domov 😊
Stresujúce to nebolo vôbec aspoň nie pre syna, ja som mu doma hovorila všetko ako bude prebiehať a pichanie zákrok a to najhoršie sa dialo keď bol oblbnuty tým sirupom
@kris_tin257 dakujem za odpoved. 🙂 a zotavovanie po operacii bolo ok? Ako dlho prebiehalo?
@weronka31 zotavovanie bolo veľmi rýchle, dva-tri dni sme dávali pozor na stravu skôr kasovite jedla musel jesť ale bol bez bolesti bez komplikácií, okrem jedla fungoval normálne hneď od druhého dňa
My sme boli na vyšetrení na konci mája 2024 a termín dali na koniec marca 2025.

@tatuska ahoj no podla aktualneho stavu tam, my sme cakali tusim pol roka