icon

Ako je to so stravou na Kramároch?

27. jan 2025

Mamičky dobrý deň, prosím Vás, tie co ste boli hospitalizované, ako to je na Kramároch kontrétne na oddelenie chirurgie so stravou. Je tam možnosť stravy teplej, alebo pustia dolu do bufetu, na kávu? Dovolia? Ci stravu len od nich musime brat?
Co kanvica, mikrovlnka, chladnička, v prípade ze strava od nich nebude možná. Lebo aj mlieko ked budem zarábať pre dieťa, nejaka kuchynka atd...?
Uspat dieťa v kočíku napr, da sa "behat" po chodbe s kočíkom?
Ďakujem pekne za info

katesocka
27. jan 2025

Ja som so synom ležala 3 krát na urológii, dieťa stravu má, mne ponúkli, ale musela by som ísť niekam pre neho, nenosia na oddelenie, resp to takto bolo pred 3 rokmi. Do bufetu ma púšťali bez problémov.

simsalabim
27. jan 2025

Dietatu stravu zabezpecis, na oddeleni je kuchynka pre matky - kanvica, chladnicka, mikrovlnka. Dolu su 2 bufety, robia aj teplu stravu. Zalezi od oddelenia, ci ta pustia iba samu, alebo aj s dietatom. Donasku si mozes objednat - pizzu a pod. ku vchodu nemocnice.

prihlasenemeno
27. jan 2025

Na chirurgii bol syn minulý rok. Bola som s ním 3 noci. Mne stravu neponúkli,ale bez problémov sa dalo ísť do bufetov. Chodila som sama do bufetov, úprimne som ani nechcela ,aby so mnou chodil - bol uboleny po op.vyjine.Syn mal v tom čase 8 rokov.

jarkaslck
27. jan 2025

Ahoj, ja som bola na ortopedii, stravu mi ponukli, ale ja som vyuzila ten bufet na prizemi, zatial babatko postrazila sestricka alebo pani ucitelka. Bola tam kuchynka, celkom vybavena, umele mlieko som dostavala uz zarobene vo flasiach, aj na noc nachystane vsetky davky v chladnicke. Co sa tyka kocika, mali tam take erarne, tak nejaky som si vybrala a normalne sme sa po chodbe kocikovali, vzala som si aj nosic a tak sme sa prechadzali na chodbe aby nam ubehol cas, dcera mala iba 1 mesiac.

autor
27. jan 2025

Ďakujem velmi pekne všetkým, aspon to mam ozrejmene. Su tam do pohody sestričky? Normalne su ochotne postrazit bábätko, ked by som chcela ist do bufetu? Aby som ich neobtazovala zas..

stanzi
27. jan 2025

Bola som minuly rok hospitalizovana s dcerou na chirurgii pre najmensie deti (0-3), dieta stravu ma, v kuchynke je vsetko co pises (kanvica, mikrovlnka, chladnicka). Su tam erarne kociky, mozes uspavat kocikovanim po chodbe. Je tam aj celkom fajn vybaveny detsky kutik. Sestricky postrazia, ked si chces odbehnut, a ake boli - nuz ako ktore, moja skusenost ze mlade super, niektore starsie boli miestami neprijemne, ale nic extra hrozne…

autor
27. jan 2025

@stanzi tak super ďakujem veľmi pekne