Ako nájsť prácu na polovičný úväzok v Bratislave?
Ahojte, mam 24 rokov , pracujem v logistike ako veduci pracovnik. Mam roky skusenosti v logistike, aj na poziciach ako vodic skladnik, picker ... ovládam ANG C1, Francuzstinu a Rustinu. Venoval som sa IT a Matematike (programovanie, tabuľky, štatistiky) ale nechcel som sa v živote venovať IT tak som išiel do logistiky. Teraz si hľadám popri svojej robote (7-16) brigadu popripade pracu na polovicny uvazok. Bol som pri dvoch firmach (nebudem konkretizkvať, ale v oblasti obchodu a služieb) a nikde ma po pohovore nezobrali. Na dané pozície som giga prekvalifikovaný skúsenostami, hlavou , schopnosťami a aj tak ma nezobrali. Som well spoken , milý, zodpovedný , spoľahlivý a hlavne na rozdiel od 90% dnešnej mládeže milujem robiť . Tak teraz som komplet mimo že ako to že si neviem nájsť robotu popri robote , a to hľadám úplne entry level joby kde bežne pracujú nevzdelaní ľudia bez zručností/schopností (bez urážky voči hocikomu, nemyslím to v zlom).
Vie mi niekto poradiť nejaký job , najlepšie polovičný úväzok , kedže chcem robiť viac hodín ako je povolené do roka na brigádu. Jedná sa o Bratislavu , som schopný robiť každý deň od 17:00 , Piatky od druhej a celý víkend. Rozmýšlal som aj rozvoz jedla pre bolt na bicykli, ale nenašiel som o tom nič na nete , každý roznáša jedlo autom , nikto moc nepíše o bicykli a plate. Nehľadám prácu kde zarobím 20€ za hodinu, mám očakávania pri zemi.
Dva pohovory sú nič, nenechaj sa odradiť. Ak ti môžem poradiť, často si na pohovoroch nevyberajú len podľa kvalifikácie, ale aj podľa toho, ako ste si sympatickí. Čiže je vhodné byť aspoň trochu uvoľnený, nestresovať, pôsobí to lepším dojmom. Držím palce.
Dva pohovory sú nič, nenechaj sa odradiť. Ak ti môžem poradiť, často si na pohovoroch nevyberajú len podľa kvalifikácie, ale aj podľa toho, ako ste si sympatickí. Čiže je vhodné byť aspoň trochu uvoľnený, nestresovať, pôsobí to lepším dojmom. Držím palce.
@uhnakova ďakujem , a áno ja chápem. Aj moju terajšiu robotu som nenašiel na prvý krát, avšak neni toľko spoločností čo hľadá ľudi na polovičný úväzok popri inej robote. Takže aj keď sa zdá že po dvoch pohovoroch to je nič, avšak na profesii som nič iné nenašiel ani na sociálnych sieťach. Brigáda ako taká mi tiež nevyhovuje ako som písal kedže za rok môžem odrobiť len 360 hodín či koľko, ja hľadám 20 hodín týždenne.
konkretne neporadim, ale mas linkedin? ked mas skusenosti v IT tak si najst nejaku remote pracu na polovicny uvazok by nemuselo byt velky problem
@lila246 nemám ale vzhľadom na to že mám takú celkom psychicky náročnú robotu skôr som hľadal niečo manuálne a úplne kľudne aj podradné. Ak sa inak nebude dať pôjdem aj do tých vôd, ale zatiaľ by som skôr chcel niečo manuálne
@lila246 nemám ale vzhľadom na to že mám takú celkom psychicky náročnú robotu skôr som hľadal niečo manuálne a úplne kľudne aj podradné. Ak sa inak nebude dať pôjdem aj do tých vôd, ale zatiaľ by som skôr chcel niečo manuálne
@peter1peter9 jaj tak chapem, a niečo ako MCdonals, KFC alebo ine fastfoody? hej toto som veeelmi na rychlo nasla, prva vec co mi vyskocila https://mcdonalds.topjobs.sk/detail-pozicie?r=d...
je to v BA, ponukaju flexibilne zmeny
Odporúčam ti pozrieť si rôzne ponuky na Profesii – nájdeš tam veľa možností. Mne sa celkom osvedčila aj táto stránka, kde som objavil zaujímavé brigády v Bratislave: https://superbrigady.zones.sk/brigady/bratislava. Držím palce!
@peter1peter9 závisí od toho akú hľadáš prácu, preto odporúčam mat viacero variácií životopisov.Ak chceš iba vedľajší job na privyrobenie, je zbytočné písať všetky svoje skills, pretože môžeš pôsobiť, že si vsetko skúsil ale nič poriadne nevieš.A zasa ak sa hlásiš na pozíciu skladník, netreba im vypisovať že robil IT štatistiky a vieš 3 jazyky, pretože môžeš pôsobiť schopnejsie ako tvoj nadriadený.Skratka životopis vždy usposob danej pozícii na ktorú sa hlásiš.
Len ako priklad, triedny ucitel mojho syna (inak mlady muz) robi okrem ucitelstva aj sofera MHD. Minule dokonca viezol syna na trening 😁 Mozno aj to je cesta ako pracovat vtedy, ked mas cas.
A suhlasim s tym, mat pripravene viacere CV, aby si neposobil prekvalifokovane ale ani prelietavo.
S tvojou kvalifikaciou si neuvazoval radsej o zmene prace, v ktorej by si zarobil viac a nemusel hladat dalsiu pracu?

konkretne neporadim, ale mas linkedin? ked mas skusenosti v IT tak si najst nejaku remote pracu na polovicny uvazok by nemuselo byt velky problem