icon

Ako prihlásiť dieťa do výtvarného odboru na ZUŠ?

tiffany18
13. júl 2024

Ahojte, dcéra, nastávajúca druháčka, by chcela ísť na ZUŠku na výtvarný odbor. Len nijak mi nejde nahodiť jej ZŠ do e-prihlášky. Dávali ste niektorá vaše deti na výtvarnú a chodili na ZŠ Kalinčiakova? Snáď sa nám niekde v našom okolí podarí prihlásiť. Ďakujem 🙂

jurly
13. júl 2024

@tiffany18 ahoj, prihlasky do ZUS sa davaju skor tusim od marec, april. Prijimacky byvaju v juni. Koniec juna a zaciatok jula posielaju rozhodnutie o prijati/ naprijati.

betulinka1
13. júl 2024

@tiffany18 mne to tiez neslo, niekolkokrat som skusala a potom som si všimla, ze je tam CZ a bolo to treba prekliknut na SK. Podávala som v juny. Ale aj som pisala mail, ci maju este miesta. Rozhodnutie mi prislo do 2 tyzdnov.

lucik194
13. júl 2024

v juni byvaju prijímačky do ZUŠ, v septembri len doplnaju deti, ked maju volne miesta.

otvor si mapu cez pc a pozri co mate pobliz, kebyze ta Vasa je plna
https://data.bratislava.sk/apps/14b3f007e4194f4...

tiffany18
autor
13. júl 2024

My máme najbližšie na Nevädzovu, tam je Ladon ale školu má na tej Kalinčiakovej a presne, prihlášky sme už presvihli lebo dcéra sa dlho rozhoduje. Tak dúfam že dodatočne by sa niečo uvoľnilo. Len nedajú sa mi údaje vyplniť 🙈

katkaseiner
14. júl 2024

skus zavolat do Zušky v septembri. Tiez som netusila ako tieto veci funguju ohladne zuš a kontaktovala som sa s ucitelkou

jurly
14. júl 2024

@tiffany18 ano, da sa aj zavolat, ci nemaju volne miesto,ze ste presvihli termin na podanie prihlasky