Ako sa býva v Starom Meste v Bratislave?
Dobrý deň , chcela by som sa spýtať či máte niekto nejaké skúsenosti s bývaním v Starom Meste teda v blízkosti Ako sa tam býva?
Ďakujem
@annevoight To je take sirsie centrum. Vystavba skor okolo 50 - 60 rokov, nejake historicke budovy tam nenajdes, ale pomerne ticha a celkom v pohode lokalita. Urcite lepsie ako Dobrovskeho, pomerne dost zelene a dost svetla
@lucik194 Ak by som sa ťa mohla spýtať aká je podľa teba Justičná ulica? Ak vieš kde to je😇🙈
@annevoight rozhodne lepsia ako ta prva, je to jednosmerka, teda aspon dlhe roky bola, neviem ako je velmi pocut hluk z Karadzicky, no po Zahradnickej v tom useku chodia len trolejbusy to je v pohode, auta si zvyknes.
su okna na “vaznicu” ci do dvora?
je byt na vaznicu
Tam by som asi nesla byvat, je tam hluk, okolo justicaku sa vacsinou neda zaparkovat….mozno keby mal byt Okna do dvora….zase localita je to super, vsade si za par minut
Ja som zabyvana v Dúbravke, nedám dopustiť, do centra by som už nešla ani za svet.
Máme tu obchody, lekárne, kultúru a hlavne zeleň, lesy, športoviská, a nie je to rovná plocha - ako predražený Ružinov.
Ale každému po chuti
Moj byt je blizko prezidentskeho palaca a byvanie mi plne vyhovuje, ale zaroven jednou z mojich pirorit pre kupu bytu bolo UPLNE CENTRUM - aby malo moje dieta v pripade navratu na SK pristup k najlepiemu moznemu vzdelaniu.
@lucik194 A čo si myslíte o Fedinovej 4?
@mircalla A neviete aké to je na Fedinovej 4?
@annevoight byvala som blizko tohto. Podla mna super lokalita
@guiseppinka ďakujem
@annevoight myslim, ze sa ti tam bude super byvat... blizko tesco, kaufland, popri ramene sa vies krasne prejst, drazdiak blizko. Busmi dostupnost skvela☺️
@annevoight justicna ale vobec nie je blizko k auparku a najblizsi priamo spoj, kt do auparku ide je asi 10 min pesi. Lokalita podla mna fajn, lebo si uplne blizko centra, ale nie je to taka exponovana ulica, kde ti budu robit bordel ludia z podnikov (ako napriklad obchodna). Ak vylozene nechces byt v centre a zalezi ti na blizkosti auparku, tak by som skor pozerala zaciatok petrzalky.
@guiseppinka no ak sa mi podarí dohodnúť s majiteľkou tak áno. Ale ešte nič neviem na isto.
fedinova 4 je klasicky 12 posch panelak. dostupnost do auparku nie je najlepsie, pojdes cez 10 min peso k zastavke busu. hned pod nosom je kaufland, priprav sa na prach najblizsie mesiace, stale elektricka v tej casti je "stavba"..... hlavne ked fuka.....
pri ramene teraz kto nemusi tak nechodi, brutalne je tam prasno...... ale to sa casom zlepsi

@annevoight Ja by som tam nešla. 2 rušné cesty, splodiny budeš vdychovať .