Ako sa dopraviť do Avionu pred otvorením?
Ahojte, Avion sa otvára až o 8mej, obchody o 10tej, ale fitko už o 6tej? Chcela by som tam chodiť, ale netuším ako sa tam dostať. Nechodí tam náhodou niekto hneď ráno?
Ďakujem!
Čo takto zavolať do fitka? Asi to bude najľahšie, nie? Ale predpokladám, že bude vchod normálne otvorený
to je to iste, ako ked sa vsetko zavrie, ale kino v tychto centrach (aupark, eurovea atd.) je otvorene do polnoci. niektore vchody su otvorene. uz len zistit, ze ktore 🙂
Je to bezna situacia, niektore prevadzky su otvorene dlhsie ako zvysok OC, dokonca parkovanie je mozne 24/7 a tym padom minimalne k autu sa dostat musis, vzdy je uvedene alebo sa treba spytat, ktory vchod je otvoreny aj mimo otvaracich hodin 🙂
Je to bezna situacia, niektore prevadzky su otvorene dlhsie ako zvysok OC, dokonca parkovanie je mozne 24/7 a tym padom minimalne k autu sa dostat musis, vzdy je uvedene alebo sa treba spytat, ktory vchod je otvoreny aj mimo otvaracich hodin 🙂
@petamich parkovanie nie je 24/7 ani náhodou 😉
z garaze vytahom ?
osobna skusenost
@petamich parkovanie nie je 24/7 ani náhodou 😉
@luliu nemyslela som konkretne Avion (hlupo som to napisala), napr. Nivy alebo Retro maju parkovisko 24/7 a tym padom musi byt vchod, ktorym sa tam dostanes (minimalne teda na parkovisko), preto som napisala, ze si treba zistit, v ktorom centre je ktory vchod otvoreny
Vďaka dámy za pomoc.
Mám vraj na rampe pri vchode do garáže zvoniť a povedať kam idem. Nie je to automaticky otvorené.

Tak vchod pri fitku bude urcite otvoreny ked je fitko od 6tej