icon

Ako sa dostať z Bajkalskej do Dúbravky?

21. aug 2025

Ako sa prosím vás dostanem s Bratislava Bajkalská do Dubravky?dakujem

sweet20
21. aug 2025

@anonym_autor staci pouzit cestovny poriadok na internete

sweet20
21. aug 2025

@anonym_autor idealne keby si mala adresy.. myslim konkretnu adresu v dubravke kam chces ist

autor
21. aug 2025
@sweet20

@anonym_autor idealne keby si mala adresy.. myslim konkretnu adresu v dubravke kam chces ist

@sweet20
@sweet20 zakladna škola pri krzi

sweet20
21. aug 2025
@anonym_autor

@sweet20
@sweet20 zakladna škola pri krzi

@anonym_autor no tak si to tam zadaj.. preco ti to mame hladat? Ved das bajkalska a pri krizi.. pritom hned ti najde, ze zs je na zastavke homolova

aliziana
21. aug 2025

najlepsie pouzivat google maps, aj Bajkalska, ak myslis ulicu, je riadne dlha...

nyusika
21. aug 2025
@aliziana

najlepsie pouzivat google maps, aj Bajkalska, ak myslis ulicu, je riadne dlha...

@aliziana a Dubravka prilis vseobecna specifikacia.

sweet20
21. aug 2025
@nyusika

@aliziana a Dubravka prilis vseobecna specifikacia.

@aliziana
@nyusika preto som napisala, ze lepsie ked vie presne adresu... ale tak uz vieme, ze chce ist do skoly, takze ta adresa je spravna.. ale ta bajkalska.. neviem.. ale da sa to cez google mapy lahko vygooglit.. ako mame vediet co ona chce?

nyusika
21. aug 2025
@sweet20

@aliziana
@nyusika preto som napisala, ze lepsie ked vie presne adresu... ale tak uz vieme, ze chce ist do skoly, takze ta adresa je spravna.. ale ta bajkalska.. neviem.. ale da sa to cez google mapy lahko vygooglit.. ako mame vediet co ona chce?

@sweet20 ptvu odpoved som prehliadla 🙂

chrobak7
21. aug 2025

@anonym_autor Jednoduchšie je ísť električkou 9 až na konečnú do Karlovej Vsi a odtiaľ pokračovať električkou č. 1. Ale stále nevieme, odkiaľ z Bajkalskej chceš cestovať. Bajkalská má asi 2,5 km

kiwi3
21. aug 2025

to je taka novodoba negramotnost, nevediet pouzivat google maps...

elz1920
21. aug 2025

Električka č. 9 ide iba do Karlovky, 1 ide zo Šafka na hlavnú vlakovú stanicu.
Ak do Dúbravky, tak 4. Posledná zastávka je Pri kríži. Cca 300 m je škola.
Z Bajkalskej (iba tipujem , že zastávka je "Bajkalská") niečím skočiť na Trnavské mýto, odtiaľ ide štvorka.

Treba pozrieť imhd ba a Google maps.
ZŠ je Pri kríži 11 ...

chrobak7
21. aug 2025
@elz1920

Električka č. 9 ide iba do Karlovky, 1 ide zo Šafka na hlavnú vlakovú stanicu.
Ak do Dúbravky, tak 4. Posledná zastávka je Pri kríži. Cca 300 m je škola.
Z Bajkalskej (iba tipujem , že zastávka je "Bajkalská") niečím skočiť na Trnavské mýto, odtiaľ ide štvorka.

Treba pozrieť imhd ba a Google maps.
ZŠ je Pri kríži 11 ...

@elz1920 Hej, máš pravdu. Zmenili to, kedysi aj jednotka chodila do dúbravky. V Karlovke musí prestúpiť na tú štvorku.

1sally12
21. aug 2025
@kiwi3

to je taka novodoba negramotnost, nevediet pouzivat google maps...

@kiwi3 nie že nevedia, nechce sa im.

cacianka
21. aug 2025
@chrobak7

@elz1920 Hej, máš pravdu. Zmenili to, kedysi aj jednotka chodila do dúbravky. V Karlovke musí prestúpiť na tú štvorku.

@chrobak7 už daaaavno

cacianka
21. aug 2025

Možno sa opakujem, ale Bajkalská je veľmi široký pojem a Dúbravka tiež.
Nie je totiž jedno, z ktorej časti ulice potrebuješ ísť, aby si mala kratšiu trasu a menej hľadania najbližšej zastávky. Príhodné spoje sú totiž diametrálne odlišne a aj ich trasy. Lebo je možnosť sadnúť na jednom konci na električku č. 4, smer Dúbravka a vystúpiť na konečnej a prejsť hore miernym kopcom cca 300m.
Ak ideš z opačného konca ulice Bajkalská, tak musíš ísť inak a prestupovať, ak nechceš šliapať ako blbec k električke hodný kus.
Takže napíš odkiaľ vyrážaš, poradím.

cacianka
21. aug 2025

Baby nebuďte zas také hnusne, niekto sa nevie orientovať, nevyzná sa v mapách a lúštit spoje MHD v Bratislave je trápenie. Všetko to môže pôsobiť zmätočne a nie každý má orientačné schopnosti, zato má talent na iné veci.

cacianka
21. aug 2025

Kľudne mi napiš sa.

kafedame
23. aug 2025
@cacianka

Baby nebuďte zas také hnusne, niekto sa nevie orientovať, nevyzná sa v mapách a lúštit spoje MHD v Bratislave je trápenie. Všetko to môže pôsobiť zmätočne a nie každý má orientačné schopnosti, zato má talent na iné veci.

@cacianka Ďakujem🙏
Aj ja som taká,antitalent v takýchto veciach. Nie každý je "dokonalí" A neide o to,že by sa mi nechcelo..

cacianka
23. aug 2025
@kafedame

@cacianka Ďakujem🙏
Aj ja som taká,antitalent v takýchto veciach. Nie každý je "dokonalí" A neide o to,že by sa mi nechcelo..

@kafedame ja sa orientovať viem, dokonca v jednom cudzom meste v zahraničí som sa pomýlila iba 1 uličku, a to neviem ani anglicky ani grécky, nemali sme mapu, ani navigáciu v mobile, túlali sme sa hodiny, celý deň, a trafili sme späť na ubytovanie 🤣
Ale chápem že nie každý má na to, a zablúdi aj v rodnej dedine ( skoro).