Ako sa dostať z Bajkalskej do Dúbravky?
Ako sa prosím vás dostanem s Bratislava Bajkalská do Dubravky?dakujem
@anonym_autor idealne keby si mala adresy.. myslim konkretnu adresu v dubravke kam chces ist
najlepsie pouzivat google maps, aj Bajkalska, ak myslis ulicu, je riadne dlha...
@aliziana a Dubravka prilis vseobecna specifikacia.
@sweet20 ptvu odpoved som prehliadla 🙂
@anonym_autor Jednoduchšie je ísť električkou 9 až na konečnú do Karlovej Vsi a odtiaľ pokračovať električkou č. 1. Ale stále nevieme, odkiaľ z Bajkalskej chceš cestovať. Bajkalská má asi 2,5 km
to je taka novodoba negramotnost, nevediet pouzivat google maps...
Električka č. 9 ide iba do Karlovky, 1 ide zo Šafka na hlavnú vlakovú stanicu.
Ak do Dúbravky, tak 4. Posledná zastávka je Pri kríži. Cca 300 m je škola.
Z Bajkalskej (iba tipujem , že zastávka je "Bajkalská") niečím skočiť na Trnavské mýto, odtiaľ ide štvorka.
Treba pozrieť imhd ba a Google maps.
ZŠ je Pri kríži 11 ...
Električka č. 9 ide iba do Karlovky, 1 ide zo Šafka na hlavnú vlakovú stanicu.
Ak do Dúbravky, tak 4. Posledná zastávka je Pri kríži. Cca 300 m je škola.
Z Bajkalskej (iba tipujem , že zastávka je "Bajkalská") niečím skočiť na Trnavské mýto, odtiaľ ide štvorka.
Treba pozrieť imhd ba a Google maps.
ZŠ je Pri kríži 11 ...
@elz1920 Hej, máš pravdu. Zmenili to, kedysi aj jednotka chodila do dúbravky. V Karlovke musí prestúpiť na tú štvorku.
Možno sa opakujem, ale Bajkalská je veľmi široký pojem a Dúbravka tiež.
Nie je totiž jedno, z ktorej časti ulice potrebuješ ísť, aby si mala kratšiu trasu a menej hľadania najbližšej zastávky. Príhodné spoje sú totiž diametrálne odlišne a aj ich trasy. Lebo je možnosť sadnúť na jednom konci na električku č. 4, smer Dúbravka a vystúpiť na konečnej a prejsť hore miernym kopcom cca 300m.
Ak ideš z opačného konca ulice Bajkalská, tak musíš ísť inak a prestupovať, ak nechceš šliapať ako blbec k električke hodný kus.
Takže napíš odkiaľ vyrážaš, poradím.
Baby nebuďte zas také hnusne, niekto sa nevie orientovať, nevyzná sa v mapách a lúštit spoje MHD v Bratislave je trápenie. Všetko to môže pôsobiť zmätočne a nie každý má orientačné schopnosti, zato má talent na iné veci.
Kľudne mi napiš sa.
Baby nebuďte zas také hnusne, niekto sa nevie orientovať, nevyzná sa v mapách a lúštit spoje MHD v Bratislave je trápenie. Všetko to môže pôsobiť zmätočne a nie každý má orientačné schopnosti, zato má talent na iné veci.
@cacianka Ďakujem🙏
Aj ja som taká,antitalent v takýchto veciach. Nie každý je "dokonalí" A neide o to,že by sa mi nechcelo..
@cacianka Ďakujem🙏
Aj ja som taká,antitalent v takýchto veciach. Nie každý je "dokonalí" A neide o to,že by sa mi nechcelo..
@kafedame ja sa orientovať viem, dokonca v jednom cudzom meste v zahraničí som sa pomýlila iba 1 uličku, a to neviem ani anglicky ani grécky, nemali sme mapu, ani navigáciu v mobile, túlali sme sa hodiny, celý deň, a trafili sme späť na ubytovanie 🤣
Ale chápem že nie každý má na to, a zablúdi aj v rodnej dedine ( skoro).

@anonym_autor staci pouzit cestovny poriadok na internete