icon

Ako vybaviť kočikovné a prídavky na dieťa v Bratislave?

2. apr 2025

Prosím, kde vybavím kocikovne - neprišlo mi, a malý ma už tri mesiace
A aj prídavky na dieťa v Bratislave ?
Nie som pôvodne odtiaľto.
V starom meste na to slúžili rozlisne úrady na iných adresách, tak nech nechodím a bábätkom hore dole

Ďakujem 🙏

zuzkaa1991
2. apr 2025

Zavolajte si na urad prace kde mate trvaly pobyt podla priezviska si najdete kontakt na pani a ona vam vsetko vysvetli ;)

Bezne rieism take veci priamo a nepisem po fórach mate hned istejšie;) a pravdive odpovede

valikasikulova
2. apr 2025

@zuzkaa1991 ak by mala tp v inej krajine eu alebo mimo EÚ? Ci vtedy nemá nárok? Pýtam sa lebo autorka nenapísala ci ma vôbec tp na Slovensku 🙂

autor
2. apr 2025

@zuzkaa1991 volám ani úrad už tretí deň a nik nedvíha 😊

zuzkaa1991
2. apr 2025

Krasne 🤦‍♀️🤦‍♀️ naco maju potom kontakty🤦‍♀️

zuzkaa1991
2. apr 2025

@valikasikulova tak sa riesi to inac ;) ale jasne na 98% ze TP ked riesi na SR chytanie za slovicka

valikasikulova
2. apr 2025

@zuzkaa1991 mne to len napadlo keď pisala ze nie je pôvodom odtiaľto, žiadne chytanie za slovíčka co si vztahovacna, mier s tebou ☺️

autor
2. apr 2025

@valikasikulova kocky, pôvodne som zo stredného Slovenska a rok som v Bratislave.
Mám tu už aj trvalý pobyt.
Preto neviem, kam ísť.
Nechce sa mi s bábätkom behať a čakať zbytočne.

Keby aspoň dvíhali telefón, je to iné.
Ale nič.
Preto som skúsila, sa takto opýtat.

V pôrodnici mi vraveli že papiere na prídavky na dieťa mi prídu poštou , ale nič neprišlo

ja_bb
2. apr 2025

Neviem ci aj u vás,ale tu skusam nie priamo na oddelenie volať,ale cez recepciu/informacie. Mozno im to ukazuje ako interne cislo a dvihnu,mne to pomahalo. Aj v nemocnici.

mimuska328
2. apr 2025

Rodinné prídavky na dieta musíš ísť vybaviť na UPSVR s podaním prihlášky inak ti ich neposlu a kocikovne by malo priať automaticky ibaže niekedy majú problém s tým ze gynekológ alebo pediater niečo v systéme tak zvyknú oni volať ze to chyba.

barju
3. apr 2025

Pridavky vypísať žiadosť na tejto stránke a spolu s rodným listom zaniesť na vazovovu https://www.upsvr.gov.sk/prispevky/socialne-vec...
tam sa môžeš rovno spýtať kedy dôjde kocikovne.
Nezabudni požiadať o príspevok pri narodení dieťaťa aj mestskú časť https://www.staremesto.sk/22965/prispevky-a-soc...

autor
3. apr 2025

@barju ďakujem ❤️